2777
2789

یه حس خوبی بهم میده آهنگای غمگین. بااینکه افسرده نیستم اما نمیدونم چرا زیاد اهل آهنگ قری نیستم..شما هم همین حسو دارید؟ یه اهنگ غمگین معرفی کنید

آره من خیلی زیاد الان هم یه آهنگ جدید پیدا کردم تاپیک کردم

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برم دانلودش کنم😂

اره دانلود کن پیشنهادی هم خواستی بهت بگم کدوما خوبن 

خوشحالم یکی عین خودم میبینم تو سایت

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

ارههه بگو دنبال آهنگ غمگین جدیدم

اهنگ درد از سارن

اهنگ ادامه نمیدم از یوسف زمانی

اهنگ یه روزی از احسان خواجه امیری 

اهنگ باران از امید 

یاد اهنگ خوشگلا باید برقصن افتادم😂😂

توی آهنگامه به خدا😂😂😂

یه حلقه طلایی، هله دان دان، اهنگ های سعید آسایش، چرا نمیرقصی، من منطق ندارم، اهنگ های امید جهان، حنا از اندی، باز منو کاشتی رفتی و کلی اثر قدیمی دیگه😂😂😂😂😂

🤍.