2777
2789

پس میدین نگه میدارین ؟

مثلا کات کردین چی ؟

من الان وزنش کردم نمیدونستم طلا انقد گرون شده اگه با پنج تومن حساب کنیم بالای ۷۵ تو من داده حالا دست مزدو ایناشو بیخیال 

چیکار کنم 

برا روز زن گوشواره گرفته برام که ۱۵ گرمو خورده ایه با ترازو آشپز خونه مامانم وزن مردم 

تولدمم گردنبند گرفته بود ۲۰ گرم که اون موقع طلا انقد نبود 

دوست ندارم فک کنه به خاطر پولشه

به خودش بگوببین چی میگه 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس دادن بنظرم قشنگ نیست 

احتمالا قصدش جدیه که این میزان هدیه میخره

من باشم در عوض هدیه ی خوب واسش میگیرم 

اما اگر کات کنم احتمالا طلا هارا بهش پس میدم

مطمینی گوشواره ۱۵ گرم ؟اشتباه وزن نگرفتی ؟

من کلا دوست دارم همه چی دو طرفه باشه طرف طلا بگیره برام منم براش خرج میکنم در حد همون پول طلا نهایت ...

بابا من که شغلی ندارم دارم درس میخونم برا کنکورم خرجمو پدرم میده ۱۸ سالمه 

اون کار کرده مرد گنده اس ۳۱ سالشه چجوری بدم

پس دادن بنظرم قشنگ نیست احتمالا قصدش جدیه که این میزان هدیه میخرهمن باشم در عوض هدیه ی خوب واسش میگی ...

نه کلا مشخصه وزنش زیاده 

اون ترازو های آشپزخونه هس گرمی با مال مامانم اندازه گرفتم

بابا من که شغلی ندارم دارم درس میخونم برا کنکورم خرجمو پدرم میده ۱۸ سالمه اون کار کرده مرد گنده اس ۳ ...

دیگه اینا بستگی به خودت داره 

من زمانی که درامدی نداشتم واضح به طرف مقابل میگفتم که دوس دارم کادو گرفتن دو طرفه باشه و من الان درامدی ندارم که جبران کنم پس تو ام بی مناسبت چیزی نگیر نهایت هدیه تولد قبول میکردم 

البته ارتباط هامم جدی نبود اون زمان

کاربری دست 98348نفره

شما ک میگن براش جبران کن میگی من نمیتونم ندارم پول انقد و...

میگن ی جوری بهش پس بده میگی چرا پس بدم و...

خب چرا سوال میکنی پس دیگ 

داشته خریده ولش کن شماهم درحد خودت مناسبت ها براش چیزی بخر 

آهاهنوز دوستین فکردم گفتی بعد کات کردن پس میدین یانه

آره امروز هدیه داد بهم برا روز زن منظورم اینه نمیخوام فک کنه به خاطر پولو ایناس معذبم شدم 

اگ خدایی نکرده جداشدیم که خدا نکنه چیکار کنم