2777
2789

من این ترم اولم بود

خب مثلا از چنتا استادا راضی نبودم گفتم آره نحوه تدریسش چرا اینجوریه و اینا

حالا یه نفر هست با یه مَن آرایش فکر کرده کیه اینقد خودشو میگیره 

هرجا میرسه تیکه میندازه که چرا این استادو گفتی بده😐 

نمیدونمم چرا گیر داده به یکیشون😐😐 فک کنم کراش زده 

همه رو هم بامن بد کرده که این واسه چی اومده این رشته،منم هیچی جوابشوندادم تاحالا درحدی نیس باهاش دهن به دهن شم

یا میگم بابا یه ساعت از کلاس گذشته استادنیومده بیاید بریمم میگن نه بمونیم، خب منم برم تنها همه بمونن غیبت میخورم 

اینا رفتاراشون از دبیرستانیا هم بدتره ما کی اینجور بودیم سالای قبل

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

بذار دلش خوش باشه

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

قرار نیست سطح رفتار و فرهنگی همه باهم یکی باشه

تو دانشگاه درگیر حاشیه نشی مغزت آروم میمونه

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار دلش خوش باشه

بدم میاد ازش

بخدا خودش هیچی کل کلاسو با من بد کرده میگم نکنه بره به استادا هم بگه منو بدنام کنه

بیخیال 

تو دانشگاه همه جور آدمی پیدا میشه

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

قرار نیست سطح رفتار و فرهنگی همه باهم یکی باشهتو دانشگاه درگیر حاشیه نشی مغزت آروم میمونه

ما یه بحث ساده داشتیم میکردیم اخه چرا اینکارارو کرد

ما یه بحث ساده داشتیم میکردیم اخه چرا اینکارارو کرد

مهم نیست درگیر نکن مغزت رو

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

آتو نده تو دانشگاه دت دیگران:اول اینکه در مورد استادا نظر نده  بعد پشت کسی حرف نزن با اونایی ک میبینی خوبن سلام علک داشته باش با بقیه هم کاری نداشته باش سوم اینکه رل نزن اگ زدی کسی نفهمه