2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیادی سخت گرفتی بخدا که نصف بیشتر مردم همینن حوصله داری من که کلا درگیر کادو اینا نیستم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
زیادی سخت گرفتی بخدا که نصف بیشتر مردم همینن حوصله داری من که کلا درگیر کادو اینا نیستم

کلا هیچ چیز زنش براش مهم نیست 

شغلم یه جوریه که این مناسبتا مردم میبینم چقدر تقلا میکنند برای جشن

حسرت میخورم

این مناسبتها به جای اینکه باعث شادی بشه تو خانواده های ایرانی باعث جنگ و دعوا میشه 

شب یلدا میشه دعوا سر اینکه خونه کدوم مادر بریم 

روز مادر هست دعوا سر کادو و تبریک و یا اینکه کادو مادرشوهرم با مادرم فرق داره 

هر مناسبتی خلاصه یکجوری دعوا میشخ

کلا هیچ چیز زنش براش مهم نیست شغلم یه جوریه که این مناسبتا مردم میبینم چقدر تقلا میکنند برای جشنحسرت ...

همون دیگه با بقیه مقایسه نکن بخدا همه همینیم آخه مناسب ها هم زیادن روز زن ،تولد،ولنتاین کوفت زهرمار بدبخت مزدا چکار کنن آخه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
این مناسبتها به جای اینکه باعث شادی بشه تو خانواده های ایرانی باعث جنگ و دعوا میشه شب یلدا میشه دعوا ...

صبح تا حالا سر کار بودم 

خسته اومدم خونه میبینم منتظر دعوا هست 

اونوقت از صبح میبینم مرداد دنبال کادو و هدیه برای خانم و مادرا هستند