2777
2789
عنوان

از غرور خالم خیلی دلم شکست🥲بیایید

483 بازدید | 28 پست

امروز برا مامانم یه زنجیر پلاک تو سبک طلا یزدی ها خریدم ۵۰۰ تومن و رنگ ثابته کپ طلا

خونه مادربزرگم هم روزمادر بردم، اونجا کادو مامانمم دادم با مادربزرگم

مادربزرگم از جوونی هیچی طلا نداشته همیشه طلا دوست داره اما نبوده بندازه... کادوی مامانمو نگاه کرد گفت چقدر خوشگله و من همیشه از قدیم از اینا دوست داشتم...(خالم مجرده با مادربزرگم زندگی میکنه و جدیدا سرکار میره)

برگشتم به مادر بزرگم گفتم این دفعه با خاله میرم اون مغازه که اینو خریدم برا شماهم میگم خاله میخره بنداز، 

خالم سریع قیافه گرفت پیف پیف کرد، گفت من طلاشو میخرم بزودی، چندساله ننداخته حالا بدل بندازم گردن مامانم! 

من واقعا جلو مامانم شرمنده شدم

آدم آخه اینقدر بیشعور 

تازه به دوران رسیدگی تا چه حد آخه....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدل مگه حسادت داره؟

اصلا قضیه به جنس کادو بر نمی کرده 

به اون توجه تو بر می گرده 

به اون مهربونیت و لطفی که در حق مادرت کردی 

و مادربزرگ چشمش گرفت و گفت آرزو داشتم از قدیم 

مادربزرگ تو رو تمجید کرد 

این تحسین و تمجید براش گرون تموم شد 

خواست بزنه تو سر مال تا ارزش کارت و اون توجه و محبتت رو زیر سوال ببره

بعضیا همنیجورن ناراحت نباش

دستتم درد نکنه

عکس گردنبندو میتونی بزاری ببینم؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

چراگفتی باخاله میری؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید