2777
2789
عنوان

حکمت بلاها و سختی های دنیا

21 بازدید | 2 پست

تمام این سختی های دنیا امتحان هست و‌برای رشد ادم‌لازمه وقتی خدا یه نفر را دوست داشته باشه به انواع بلاها مبتلاش میکنه تا رشد کنه در روایت داریم بلا برای دوستان خداست اکر صبر کنه و راضی باشه خدا مقام های بالا بهش میده حتی دانشمندان بزرگ وقتی زندگیشون میخونیم اکثرشون زندگیشون پر از سختی بوده  و همین سختی ها از اونها انسان های بزرگ‌ساخته مثلا دکتر حسابی 

اقای پناهیان میگفت وقتی دیدی دورت خلوت شده و تنها شدی بدون‌که خدا باهات کار داره دورت را خلوت کرده که تو‌تنها بشی و‌برای رفع تنهایی بری سمت خدا تا خدا باهات انس بگیرهاز امروز هر وقت دلتون گرفت ذکر بگید تا حالت معنویت خوب بسه چون‌وقتی حال معنوی ادم‌خوب بشه هیچ وقت دلش نمیگیره 

ینا برا قانع کردن درد هاست وگرنه مگه خودمون خواستیم بیایم و زمر بکشیم

حدا از سختی دادن به مومن ها سودی نمیبره افراد مومن به تقدیر خدا راضی هستند چون میدونن همه اینها حکمت دارند و‌افراد بی دین همیشه از خدا شاکی هستند چون‌به خدا ایمان ندارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.