2777
2789
عنوان

چقدر زندگی سخت شد

121 بازدید | 9 پست

دلم هوای سالهای90تا96-97 رو کرده.. چقدر همه چیز بی اهمیت بود، چقدر زندگی قشنگ بود.. 

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بهترین تایم زندگیم بود ۱۳۹۷

خیلی.. 

من سالای 93_94خیلی دوست دارم

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

آی گفتی.

مناسبتا و روزها مزه داشت 

چقدر همیشه به هر بهانه دور هم بودیمو میخندیدیم.

الان هر کسی دنبال بدبختی خودشه با یه حال پریشون و افسرده . 

واقعا اون دنیا چی میخوان جواب بدن

من از ۹۶ به این طرف بدبخت شدم بیمار شدم و الآنم به خودکشی فکر میکنم

چرا عزیزم؟ بیماریت چیه تا الان خوب نشده؟اگه درمانی واسش تو ایران نیست نمیتونی ببینی خارج درمانش هست یا نه

چرا عزیزم؟ بیماریت چیه تا الان خوب نشده؟اگه درمانی واسش تو ایران نیست نمیتونی ببینی خارج درمانش هست ...

بی فکری کردم تقصیر خودم بود وسواس نجسی و پاکی حاد گرفتم زد به جسمم و تکرر ادرار و اضطراب دارم و.... انواع و اقسام بیماری ها رو گرفتم کاش زمان به عقب برمیگشت اگرم باشه خارج از کشور بودجه اش نیست دیگه🤦کاااااااش میمردم

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن