2777
2789
عنوان

خانما زایمانم نزدیک سزارینی هستم کسی ندارم همرااه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 56 پست
تو بیمارستان خصوصی میدونم بهیار هست برلی همراهی با مادر که هزینه اش جداست اما بیمارستان دولتی فکر نک ...

هزینه ش چقدره 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از الان آگهی کن یه کیس مناسب پیدا کن منت کسبم نکش یروزه پولشو بده کارشو میکنه ماما همراه بگیر پرستار بگیر 

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  عاشق همسرممم 😍
میشه اعتماد کرد بهشون؟ بچه رو برندارن ببرن؟

نمیدونم مایه همسایه داریم همراه میشه یابروشرکتاشایدکسی اومدچون دفتردارن قابل اعتمادترن ولی بازم بایدمطمئن باشه بچه مشکلی براش پیش نیادولی سفارش کن یکی که مطمئنه وخودش تجربه زایمان داشته بیادتابدونه چیکاربایدبکنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بعد بی حسی مایعات بخصوص نسکافه و...زیادبخور 

زیاد صحبت نکن 

نترس مای بی بی کاری نداره 

مامانت اونجورم نیست بچه بغل نباشه بغل کنه نگران نباش 

من که کادرم ومادرشوهرم فوت شده چی بگم 

بعد زایمان میخواستم برم خونه ی خواهرم

اما الان چندروز پشیمون شدم میگن چندروزه درسته درد دارم اما احتمالا بمونم خونه ی خودم 

خواهرم گاهی بیاد یک سربزنه برای غذا و....

همسرمم وپسرهام هستند دیگه 

هرجورباشه میگذرونم 

زایمان من دم عید وتوماه رمضانه امیدندارم پرستار یا کارگر پیدا بشه بیاد کمکم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

والا مادر نمیخواد کاری هم کنه. اینجور مواقع فقط خود مادرو می‌خوایم

سزارینی هستم کی بچه رو مایبیبی کنه شیر بده 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شرایط من همین بود اصلا به جاری مادرشوهر خواهرشوهرنگو بیمارستان خصوصی اگ میری اتاق جدا بگیر شوهرت بیاد پیشت اگ نمیشه زنگ بزن از این نیروخدماتی ها  برا یه روز بیاد کنارت من حتی بعد سزارین هم همه کارام خودم با زخمام انجام دادم