2777
2789

از وقتی از سر کار اومده چند بار گفته برم پول نقد بردارم بدم برای مادرم روز مادر من تا الان نه گفتم برای من روز زن چیزی بخر نه مامانم الان هم نگفتم ولی واقعا ناراحت شدم باز مامانم بگم هیچ برا خودمم چیزی نمی‌خوام ولی حتی یه تشکر خشک و خالی هم نگفت فقط میگه مامانم واقعا قلبم شکست نه میتونم بگم چرا منو یادت نیست فکر میکنم اینجوری شخصیت و خورد میشه باید خودش عقلش برسه نه میتونم چیزی نگم چون از درون خیلی ناراحتم لااقل می‌گفت به یاد تو هم هستم حالا بعداً یه چیزی میخرم اینم بگم پول هم داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی ببخشید  ولی خاک تو سرهمچین مردایی ک فقط مادرشون رو میبینن 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

چیزی که عوض داره گله نداره دو روز دیگه روز مرد بهش محل نده فقط به پدر خودت کادو بده

همراه بانکش تو گوشی کنه برگشته میگه به فلان کارتم اینقدر پول بزن میرم قهوه بخورم از اونور هم برای مامانم روز مادر بدم

شوهر منم الان زنگ زد به مامانش بعد یهو گفت مامان الان میام خونتون میدونم رفته کارت به کارت کنه واسه ی منم هنوز هیچ خبری نیست هیچی هم نگفتم یدفه میترکم وایستا حتی یه زنگ به مامانم نزد من پیش خودش به مادرش زنگ زدم نفهم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن