2777
2789
عنوان

دلم خونه از دست مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 66 پست
عزیزم‌من ۱۷ سال با خانواده همسر مشکل داشتم.چند بار مشاوره رفتم.اگر خیلی ادیت نمیشی و بعدش چندروز حال ...

حالم که بد میشه.

ولی بخاطر همسرم میگم در طول سال نمی‌رم بزار این یه روز رو برم. از طرفی هم میگم لایق احترام نیست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میگم برو ولی اگر قرار بود هدیه ای بخرید نخر فقط گل بخر

ههیچ وقت کادو نمی‌رم براش، چون ایراد میگیره.

لایق این نیست که تایم بزارم کادو بخرم براش، پول میدم بهشون هر چی میخواد خودشون خرید کنم.

حالم که بد میشه.ولی بخاطر همسرم میگم در طول سال نمی‌رم بزار این یه روز رو برم. از طرفی هم میگم لایق ...

منم مثل شما.ولی امروز ازش عذرخواهی کردم و گفتم واقعا توانشو ندارم بیام و خداروهزاربار شکر که نرفتم چون خانم خونه تشریف نداشتم.یساعت نشستن‌ پاشدن اومدن.فکر کن این روزی ک‌مطمئنه پسرش و احتمالا عروسو نوش میان دیدنش پاشده رفته بیرون

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
حالم که بد میشه.ولی بخاطر همسرم میگم در طول سال نمی‌رم بزار این یه روز رو برم. از طرفی هم میگم لایق ...

حالادیگهکی قرار برید ساعت ده شد.اگر همسرت انقد باهات‌راه میاد برو.سر سنگین و رسمی .حرعم‌نزن.چیزی پرسید رسمی جواب بده.اگر نمیتونید بعد اتفاقی خودخوری نکنید جواب بدید.و اگر قراره جواب ندید باید بتونید بعدش بیخیال بشید 

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

ههیچ وقت کادو نمی‌رم براش، چون ایراد میگیره.لایق این نیست که تایم بزارم کادو بخرم براش، پول میدم بهش ...

چه جالب.چقدر شبیه مادرشوهر من.ماهم کارت هدیه میبریم.یسال گلدون بروم.آدمیه که ده سال بیشتر دکوریهاشو داره ولی اون‌گلدونو چندماه بعد گذاشت بیرون پیش سطل آشغال 

سلام.

هی می خوام هیچی نگم.تو هیچ بحثی شرکت نکنم.ولی اینجور تایپیکها فقط داغ دلمو تازه می کنه.

عزیزم تابوده همین بوده.مادرشوهراسمش روشه.تلخ ونچسب.

خودخوری فقط اعصاب خودمونو بهم می ریزه.

به نظرم بهترین کار برای اعصاب خودمون اینه بگیم لابد حواسش نبوده.واگرنه بخوایم جوش کنیم دلیل برای جوش کردن زیاده.تجربه می گه هرکی بی خیال تره زندگیش راحتتره.

برای سلامتی همه بچه ها ونوه ها مخصوصا نوه خودم صلوات
انقدر سختی کشیدم با اینکه با همسرم خوشبختم به همه جوونها توصیه میکنم حتما مادر پسر رو هم اندازه خودش ...

دقیقا، باورت میشه دیشب از ته دلم از خداخواستم با اینکه همسرم خیلی خوبه گفتم نمیخوامش.

خانواده مهم ترین چیزه.

سلام.هی می خوام هیچی نگم.تو هیچ بحثی شرکت نکنم.ولی اینجور تایپیکها فقط داغ دلمو تازه می کنه.عزیزم تا ...

من میگم قطع رابطه تنها علاجشه بشرطی که همسر کنار بیادو مادر و زن رو جدا از هم بدونه..احترام مادرشو داشته باشه بره سر بزنه ولی از همسر توقع نداشته باشه

دقیقا، باورت میشه دیشب از ته دلم از خداخواستم با اینکه همسرم خیلی خوبه گفتم نمیخوامش.خانواده مهم تری ...

منم به این نتیجه رسیدم که اشتباهه.هرچند همسرم واقعا مرد خوبیه.مهربونه.تلاشگره.دیشب از ناراحتی معدم درد گرفت بحاطر من باشگاه نمیرفت.الکی خودمو خوب نشون دادم که بره و رفتو زود برگشت گفت نمیتونستم ورزش کنم