2777
2789
عنوان

دلم خونه از دست مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 66 پست
اشتباهت اونجا بوده که هنگ کردی جواب ندادیآروم و منطقی می‌گفتی چرا من می‌خورمجاریتم می‌فهمیدمادرشوهرت ...

دقیقاً 

اما کیه که جواب بده 

خودم بشخصه لال میشم هیچی نمیگه بعد میام خونه خودخوری 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون دیگه خودمم میگم ای کاش میگفتم.الان موندم چیکار کنم.

چون می‌دونی خودتم مقصر بودی لوس بازی درنیار این دفعه‌رو، نگه دار یه دفعه دیگه که باز اذیتت کرد محترمانه جواب بده اگه اعتراض کرد این دفعه‌رو یادش بیار اونطوری بهتر جواب می‌گیری

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

اشتباه از خودته همون موقع میگفتی بعدم دیگه این جور مواقع پیشش نشین 

ی بار توی ی عروسی مادرشوهرم دخترمو نشوند پیش خودش و از غذای من میداد ب دخترم منم بدم میاد کسی قاشق بزنه توی غذام چیزی هم نگفتم دفعه بعد من دیرتر رفتم سر سام از هم دور افتادیم 

مینیمال 
اشتباه از خودته همون موقع میگفتی بعدم دیگه این جور مواقع پیشش نشین ی بار توی ی عروسی مادرشوهرم دخترم ...

اینم بگم برا دخترم هم غذا گرفته بود ولی بهش دست نزد گفت برا برادر شوهرت می‌خوام با یک غذا سیر نمیشه 

مینیمال 
دقیقاً اما کیه که جواب بده خودم بشخصه لال میشم هیچی نمیگه بعد میام خونه خودخوری

اینطوری نیس که تا ابد نتونید جواب بدین.خیلیا رو می‌شناسم مجبور شدن رو خودشون کار کنن جواب بدن خود من بشدت حاضر جواب بودم الان سیاست قاطیش کردم تک و توک جواب میدم اما جواب عالی.

با تجربه و البته رنج به دست میاد همیشه دعا می‌کنم برای دوستانم میگم انشالله انقدری زجر بکشی که زمانه بهت یاد بده برای بقای خودت راه‌های بهتری پیدا کنی‌

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
اشتباه از خودته همون موقع میگفتی بعدم دیگه این جور مواقع پیشش نشین ی بار توی ی عروسی مادرشوهرم دخترم ...

البته من میگم گاهی جای خوشحالی داره آدما شخصیت شون رو نشون میدم که تو نخواب بیشتر از اون که ندارن بهشون احترام بزاریم. ولی خب قبول دارم اشتباه کردم ولی نمیدونم با خودش چه فکری کرده.

غذا رو گذاشت سر جاش یعنی متوجه شد ناراحت شدی و خوردی یا سر جاش منظورت به جاریته.خودش چی خورد مگه خودش گرسنه نبود.ولی هنگ کردن نداشت چرا انقد مناتوانید خیلی کوتاه میگفتی من گرسنم میخورم

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

البته من میگم گاهی جای خوشحالی داره آدما شخصیت شون رو نشون میدم که تو نخواب بیشتر از اون که ندارن به ...

مهم نیس افکارش الان باعث شد و مراسما دورترین نقطه ش بشینی اینو برد درنظر بگیر نه باخت 

مینیمال 
من همسرمم بهم حق داد، بگم نمیام می‌دونم چیزی نمیگه ولی تا یه مدت اوقاتمون تلخه.با خودم یه بار میگم ب ...

عزیزم‌من ۱۷ سال با خانواده همسر مشکل داشتم.چند بار مشاوره رفتم.اگر خیلی ادیت نمیشی و بعدش چندروز حالت بد نمیشه برو یسر و زود پاشید

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
غذا رو گذاشت سر جاش یعنی متوجه شد ناراحت شدی و خوردی یا سر جاش منظورت به جاریته.خودش چی خورد مگه خود ...

جاریم بهش محل نداد که، منم اخم کردم نمیدونم متوجه شد یا نه.

خودش غذاشو خورده بود تقریباً تموم بود من داشتم غذا میخوردم.

چرا خودخوری میکنی عزیزم اون الان این موضوع که تو داری باهاش خودتو اذیت میکنی حتی بهش فکرم نمیکنه اصلا اعصاب خودتو خورد نکن برو زودم بیا وهر چیزی رو همون موقع ناراحت شو همون موقع هم جواب بده وسعی کن دیگه بهش فکر نکنی

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن