2777
2789
عنوان

کودومو کادو بدم مامانم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 34 پست
بنظرم اینا رو نگه دار برا خودت نفری ۲۰۰ بده برا کادوشونهیچ کدوم به درد کادو نمیخوره

کاش همین کارو میکردم

پول ندارم دیگه

مگه اینکه شوهرم بیاد ببینم داره یا نه

زیر لیوانیام 6تاس 

کاش همین کارو میکردمپول ندارم دیگهمگه اینکه شوهرم بیاد ببینم داره یا نهزیر لیوانیام 6تاس

میدونم چند خریدی

من چند وقت پیش خریدم دونه ۲۰

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بعدش پشیمون شدمچون کل رهبرو گشتم چیز قشنگی پیدا نکردم گفتم مامانم سوهان دوست داره یکم براش سوهان ...

باید با فکر خرید میکردی یه شال یا روسری یا چیز خاصی می خریدی یا وسیله آشپزخونه توچشم

خب اگه ناراحت نمیشن لیوان وسه تا از زیرلیوانی هارو بده مامانت گلدان وسه تای بقیه زیرلیوانی رو بده مادرشوهرت

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
خب اگه ناراحت نمیشن لیوان وسه تا از زیرلیوانی هارو بده مامانت گلدان وسه تای بقیه زیرلیوانی رو بده ما ...

فکر خیلی خوبیه

شوهرم بیاد اگه دیگه پول نداشت همین کارو میکنم

اگه داشت گلدون نگه میدارم برا خودم لیوان و زیر لیوانیارو میدم مامانم برا مادر شوهرم یه چیز دیگه میخرم

عزیزم با ۲۰۰ دوتا سینی چوبی میخریدی

خیلی بهتر بود تا این کادوها

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍