ببینید قضاوت نکنید و نیاید تهمت بزنیدااا اینم بگم نوجوون تینیجیری نیستم!! هرکی میتونه و بلده راهنمایی کنه بقیه حرف بی ربط و تهمت نزنن خاهشا! من از ی پسری خوشم میومد و مثل دیونه ها رفتم از رو حالت مسخره بازی به پسره گفتم پسره دو شب اول نسبتا خوب بود برخوردش درصورتی که چت آنچنانی هم نداشتیم حتی میگفت از خدمت اومدم بیا ببینمت با اینکه خیلی مغرور بود اما رفتارش بد نبود اینم بگم که یکم از این لوتیاس، من ازش پرسیدم گفتم اگه باکسی تو رابطه هستی بهم بگو جون من آدم لاشی نیستم خوشم نمیاد باکسی حرف بزنم که کسی تو زندگیش باشه اونم اول گفت نه ولی بعدش من درگیر عروسی بودم ی روز پیام نداد و بعدش رفتم بهش گفتم چطوری؟ اونم سرد جواب داد منم بهش گفتم ببین منو خیلیا دوست داشتن اما هیچ کدوم به دلم نبودن از تو یکم خوشم اومد لطفا خودتو از چشم ننداز یهو دیدم رفتارش عوض شد و گفت مگه ما باهم رلیم ما دوست مجازیم!!!!! اینو که گفت خیلی بهم برخورد خیلی خلاصه دارم بهتون میگما.. بعدش دیگه خدافظی کردم. نظرتون چیه بچه ها؟ بنظرتون راهی هست😅من دختر مغروریم اینجا دلو زدم به دریا و اینطوری شد خورد تو ذوقم! البته اینم بگم عاشقش نشدما فقط ازش خوشم میاد
خب دیگه حالا وقتشه وایسی ببینی میاد سمتت یا نه دیگه قصد تورو میدونه اکر بخواد پیشنهاد میده اگرم هر از گاهی اومد پیام داد بگو ما که نسبتی نداریم تا بهت پیشنهاد بده اگر نداد دورشو خط بکش
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉