2777
2789

خب تمیزش کن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواستم با عشق تمیزش کنم بدتر ریده شد بهش😂

ببین قاعده زندگی اینطوره که ی اتفاقاتی میوفته آدم چند وقت تو خودش ناخداگاه می مونه انسان دو تا راه یا ادامه بده بزاره جریان طبیعی درستش کنه که خیلی وقت میبره یا اینکه خودش پاشه دست بجونبونه تا اونجا که میتونه به جریان طبیعت کمک کنه حال خودت درس شه یا علی ببینم تو جریان طبیعی رو درست میکنی یا اون تو رو

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

دنیا خیلی بی رحمه ادماش از خودشم بدتر 

منم  الان یک سال چند ماه که که حالم خوب نیست داغونم نابود شدم تو این مدت ،،،پارسال این موقعها حالم خیلی خیلی بدتر از الان بود نصف شب بیدار میشدم زار زار با صدای بلند گریه میکردم مامانم بغلم میکرد تا ارومم کنه .....الان یادم میاد حالم بد میشه 

خیلی از ادما ی روزی تو زندگیشون حالشون از رفتن کسی بد شده افسرده شدن و چه بسیاری از این ادما تا مرز خودکشی رفتن یا حتی خودکشی کردن ....

خود من ی روزایی که حالم خیلی خیلی  بد بود و دیگه تاوان ادامه دادن و تحمل کردن نداشتم به خود کشی فکر میکردم و حتی میخواستم انجامش بدم ...اما ی لحظه و در کسری از ثانیه مامانم میومد تو ذهنم که بعد من چی به سرش میاد...از انجام  کارم منصرف میشدم

اون روزا فکر میکردم دنیا به اخر رسیده ،،همین الانم هنوز اونجوری فکر میکنم ولی نه به شدت پارسال 

عزیزم همه این روزای سخت میگذرن  همونجوری که روزای شادمون نموندن این روزام بالاخره اما به سختی تموم میشن  اگر توانایی انجام کاری داری حتما انجامش بده خودت با کار کردن سرگرم کن تا روندش برات اسون تر بشه 

دنیا خیلی بی رحمه ادماش از خودشم بدتر منم الان یک سال چند ماه که که حالم خوب نیست داغونم نابود شدم ...

الان دیگه به شدت پارسال یا حتی دو ماه پیش دیگه گریه نمیکنم ولی ی روزایی کم میارم 

این روزا که همش مناسبت بود دلم خیلی خیلی گرفت میگفتم چرا من الان نباید خوشحال باشم چرا من نباید خونه خودم باشم برای شب یلدا تدارک ببینم ،یا همین امروز دلم میخواست همسرم باشه بهم تبریک بگه اما هیچکدوم این روزا برای من نیستن و حقیقتا این روزا با اومدن این مناسبتا حالم بد میشه گریه میکنم 🥺🥺🥺

دنیا خیلی بی رحمه ادماش از خودشم بدتر منم الان یک سال چند ماه که که حالم خوب نیست داغونم نابود شدم ...

چهارساله تو این شرایطم 

شما لاقل یه مادر داشتی کمکت کنه

مادر من مادر نبود 

نمک روی زخم بود

چهارساله تو این شرایطم شما لاقل یه مادر داشتی کمکت کنهمادر من مادر نبود نمک روی زخم بود

الهی عزیزم خدا خودش کمکت کنه 

اره من خدارو شکر خانوادم ازم حمایت کردن هوامو داشتن 

مامانت اشتباه میکنه باید تو این شرایط حال تو رو درک کنه 

الهی عزیزم خدا خودش کمکت کنه اره من خدارو شکر خانوادم ازم حمایت کردن هوامو داشتن مامانت اشتباه میکنه ...

شما خوش اقبال بودی مادرتو داشتی 

من تو اوج افسردگی بودم ازشون کمک خواستم

ولی به جای کمک منو له کردن

به قول داستایوفسکی من داشتم می‌سوختم و تواومدی منو بابت بوی خاکستر مقصر دونستی 

دقیقا این کارو باهام کردن

شما خوش اقبال بودی مادرتو داشتی من تو اوج افسردگی بودم ازشون کمک خواستمولی به جای کمک منو له کردنبه ...

با این حرفت شرمنده  رفتار خودم شدم 

من خیلی از اقبالم اتفاقا مینالم حتی تو این شرایطم خیلی وقتا به مادر غر زدم و ناشکری کردم خدا منو ببخشه بخاطر قدر نشناس بودنم