2777
2789
الان دوتا نفس داری تو توروخدا برام دعا کن خودت میدونی چقدر سخته بگن بارداری و بعد بگن امکان داره بچه ...

الهی بحق علی اصغر امام حسین من بچمو از علی اصغر دارم انشای الله صحیح و سالم باشه سالم بغل بگیری گلم.

درکت میکنم واقعا سخته

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من لک لانه گزینی رو 12انتقال دیدم

منم ده روزگی دیدم خب بدن بابدن فرق داره دیر گرفته نگران نباش همین ک مثبت شده دیگه نرو صبر کن تا ۶هفتت کامل بشه بعد برو سونوواژینال واسه دیدن کیسه زردو جنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
الهی بحق علی اصغر امام حسین من بچمو از علی اصغر دارم انشای الله صحیح و سالم باشه سالم بغل بگیری گلم. ...

فدای تو آبجی هروقت یادت افتادم برام ازته دلت دعاکن ، من ک دیگه چیزی از دستم برنمیاد همه و نوع نظر کردم ب همه امام ها متوسل شدم دیگه واقعا درمونده شدم ، کلی امید بستم بهش شوهرم از من بدتره بخداااا بس ک برا این بچه دست می‌زاره روشکمم باهاش. حرف میزنه ، خدا خودش ب همون رحم کنهه

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

منم ده روزگی دیدم خب بدن بابدن فرق داره دیر گرفته نگران نباش همین ک مثبت شده دیگه نرو صبر کن تا ۶هفت ...

کی میشم 6هفته

فدای تو آبجی هروقت یادت افتادم برام ازته دلت دعاکن ، من ک دیگه چیزی از دستم برنمیاد همه و نوع نظر کر ...

اخی عزیزم الخی ب حرمت دل مهربون خودتو شوهرت ک سالم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی میشم 6هفته

دوهفته دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ده روزگی دیدم خب بدن بابدن فرق داره دیر گرفته نگران نباش همین ک مثبت شده دیگه نرو صبر کن تا ۶هفت ...

ی جنین رو 14. اذر انتقال دادم دوتای دیگشم 17. اذر، یعنی چندهفتمه الان

ی جنین رو 14. اذر انتقال دادم دوتای دیگشم 17. اذر، یعنی چندهفتمه الان

جنینت چندروزه بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
3روزه

درسته ۱۹روزته ۱۶روزه انتقال دادی با روز جنینت میشه۱۹روز 

تهرانی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40