2777
2789
عنوان

اینا از علائم روده تحریک پذیره

37 بازدید | 1 پست

سلام من چند ماهه معده درد دارم

معده دردم یه دفعه شروع شد یعنی یه اتفاق بد واسم افتاد استرس خیلی زیاد داشتم و از اون موقع یه دفعه درد معدم شروع شد و با اینکه از اون موقع دیه استرس و اینا ندارم بهتر نشدم بدترم شدم علائم دیگه ای هم دارم

آندوسکوپی دادم برای معده میکروب معده و رفلاکس و تغییر بافت معده(یه جورایی پیش سرطانه ولی تا وقتی نشه سرطان علائم نداره) داشتم و با وجود چند دوره دارو خوردن دردام بهتر نشده ولی از لحاظ روده فعلا بررسی نشدم الان به نظرتون این علائما از چیه ؟ چون خودم احساس میکنم به جز معده مشکل روده هم دارم به نظرتون سندروم روده تحریک پذیره یا مشکلات جدی تر؟

چیزایی که از همون چند ماه پیش داشتم

درد معده

رفلاکس

قرقر شدید شکم

نفخ

باید زود به زود غذا بخورم وگرنه دردم شدیدتر میشه

منقبض شدن جاهای مختلف شکمم

بعضی وقتا اسهال کم

چیزایی که این دو هفتست شروع شده همراه با همین علائم قبلی 

به جز درد معدم که دائمیه جاهای دیه شکمم هم درد گرفته مثلا مرکز شکمم سمت چپ و راست بعضی مواقع پایین شکمم دردش هم اکثر مواقع یه جوریه یه درد تیز یا گرفتگیه به همه جا میزنه چند ثانیه بعدش یه جا دیگه درد میگیره و بعضی وقتا هم دردش به پهلوهام میزنه

یبوست هم بعضی مواقع دارم

حالا میخوام بدونم کل این علائمم به خاطر چیه

به دکترم هم علائمم رو میگم همش میگه مشکل معدت خیلی جدیه اول باید این درمان بشه وگرنه میشه سرطان😐🤦‍♀️

ولی من واقعا خیلی درد میکشم حالا کاری به مشکل معدم ندارم ولی خیلی میترسم مشکل روده هم داشته باشم چون خیلی علائم دارم واسه روده

لطفا اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنین😔

عزیزم معدتو نمی‌دونم....ولی رودت تحریک پذیره...این حالتایی ک شما گفتینو همه رو دارم و هر چی دکتر رفتم گفتن مشکل عصبیه....شما پایین شکم یعنی قسمت تخمدان هم درد و گرفتگی دارین؟؟

من همش دردای مبهم شکمی دارم...همش اسپاسم

منم دقیقا بعد از یه شوک عصبی اینطور شدم...این درداهم به کمر و پاهامم زده...کلی آزمایش و سی تی و نوار عصب فقطططط میگن همه دردات عصبیه