2777
2789
خب عزیزم شما یه رسید بنویس بگو به شوهرم فلان قدر دادم بعدم باید خونه به نامم کنه امضا کنه شاهدم امضا ...

همون عرؤسی ب خواست من برگذار میشه

منظور من این نیس ک من برگزارش میکنم

منظورم دوتومنه ک تو دستش مئمونه برا خونه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون عرؤسی ب خواست من برگذار میشهمنظور من این نیس ک من برگزارش میکنممنظورم دوتومنه ک تو دستش مئمونه ...

خب عزیزم اون یه میلیاردو کی میده؟تو که نمیدی داییت میده...که اونم به پسرش میده که عروسی بگیره نه تو پس تو مالک پول عروسی نیستی مالک طلاهات و مهریتی

خب عزیزم اون یه میلیاردو کی میده؟تو که نمیدی داییت میده...که اونم به پسرش میده که عروسی بگیره نه تو ...

درست میگین

ولی تمام عروسی ک اونا برگزار نمیکنن نصف نصفه

ولی حداقل بخاطر اینکه عروسیم نمیخوام بگیرم

میتونن نصف خونه بزنن ب نامم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
درست میگینولی تمام عروسی ک اونا برگزار نمیکنن نصف نصفهولی حداقل بخاطر اینکه عروسیم نمیخوام بگیرممیتو ...

خب اگر بابات نصف پول عروسی رو میده خب با پول طلاهات حساب کن چقدر میشه بگو یا مثلا 1/5 میلیارد میشه مثلا 2 دنگ یه خونه رو به نامم میکنی من 1.5 میلیاردو میدم بهت یا که باید طلاها رو بخری عروسی هم بگیری که اونم باید بابات حرف بزنه