2777
2789

میدونستم قبول نمیکنن 

بابای منم از حرفش کوتاه نمیاد

نامزدم داغون شده داره گریه میکنه میگه میخوان زندگیمونو بهم بزنن فردا هم مجبوره برگرده تهران

خدایا کی تموم میشه این بلاها

داییم میگه طلاها پول یک دهم خونه هم نمیشن ک خونه بزنیم به اسمت

شوهرم هرچقدر ب باباش گف زنمه اشکال نداره زیر بار نرفت

بابامم بیخیال نمیشه

داییم میگه اگ خونه ب نامم کنه دیگ برا خونه خریدن کمکش نمیکنه 

ما برا خونه یکم رو اونا حساب کشیدیم

الانم هیچی ب هیچی گفتن همون نامزد بمونین تا یکی دوسال دیگه ک برین سر زندگیتون

تازه برا عقدم گفت هنوز زوده

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه کیو بزنه به نامت؟

تو تاپیک قبل نوشتم

قرار بود بجای خریدن طلاها خونه بگیریم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
خب بگو طلاهارو حتما بخرمن

بابام بهشون گف

میگه نمیتونه بدون خونه بمونن نصفشون میگیره بقیش خونه مناسب تری میگیره

بابامم قبول نکرد 

با ناراحتی رفتن

یعنی پدرشوهرت خونه خودش بنام شمابزنه؟ چرا بایدهمچین کاری کنه؟😐

نه عزیزم بیزحمت تاپیک قبل بخون

طبق عرف پیش برین این مشکلات بوجود نمیان ، شما طلاهاتو بخر وهیچ وقت بهشون نده عزیزم 

خونه هم چه به اسمت باشه چه به اسم اونا فردا برای زندگی خودت وشوهرته یعنی مال خودت ، اتفاقا بهتر هم طلاداری هم خونه

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

چیزی که عرفه بخوایید نه بیشتر

والا قراربود۲۰مثقال بگیرن

کردنش۱۵مثقال 

الانم ک این وضعمونه

بابام همش میگه اگ ادامه بدن دختر بهشون نمیدم

هی میگه خوبه تو نامزدی شناختمش

طبق عرف پیش برین این مشکلات بوجود نمیان ، شما طلاهاتو بخر وهیچ وقت بهشون نده عزیزم خونه هم چه به اسم ...

الان میگه پول کم داره نهایتا نصف طلاهارو بگیره

بابام قبؤل نکرد گذاشتن رفتن

بابامم همش میگه خوبه تو نامزدی شناختمشون

میترسم همه چیو خراب کنه

۱۵ مثقال به عنوان مهریه؟

نه ۴۰۰سکه مهریه

اینا طلاهان