2777
2789
عنوان

الان همه نوع افسردگی دارم

172 بازدید | 22 پست

افسردگی فصلی و اصلی و تو pmsهم هستم افسردگی هورمونی

تازه شکست عشقیم خوردم😂

با همه اینا یه هم اتاقی دیوونه هم باید تحمل کنم

شما بودین خودتونو از پنجره پرت نمیکردین؟

😂منم دلم میخواد خودمو پرت کنم

منم افسردگی فصلی گرفتم به شدت هوا دلگیره برام سردم هست نمیرم بیرون دیگه بدتر

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:)~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

به جز شکست عشقی منم همه رو دارم 😑تازه خیلی داغون تر

دکتر واسم قرص آمی تریپتیلین ۱۰ نوشته ولی میترسم بخورم

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به جز شکست عشقی منم همه رو دارم 😑تازه خیلی داغون تردکتر واسم قرص آمی تریپتیلین ۱۰ نوشته ولی میترسم ...

قرص نخور دوست من قرص میخورد همه اش بیحال و خسته بود 

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:)~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

قرص نخور دوست من قرص میخورد همه اش بیحال و خسته بود

آره خیلی عوارض داره😢نخوردم فعلا 

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

به جز شکست عشقی منم همه رو دارم 😑تازه خیلی داغون تردکتر واسم قرص آمی تریپتیلین ۱۰ نوشته ولی میترسم ...

بخور بهتر میشی من خودم تجربه اشو دارم کا بهت میگم عوارض هم نداره

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕

نه با افسردگی شوخی کن نه خودکشی ت و فق خسته ای

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه