2777
2789
عنوان

روز زن دامن ماهم گرفت و دعوا شد حق با مامانمه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 88 پست
افراط و تفریظ از صفت بارز مردها می باشدشوهرمن تا وقتی من زنش نشده بودم اصلا نمیدونست تاریخ تولد مادر ...

من میگم کسی که انقدر وابسته خواهر و مادرشه زن نگیره و چند نفرو بدبخت نکنه

اعصابم داغونه داغونه

دلم واسه مامانم کباب شد😭

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
والا تو زن گرفتی و بچه داری به انتخاب خودت بوده باید اولویتت باشن

احساس میکنم هرچی هم عشق میدیم ،هرچی جون می کنیم برای بارداری زایمان شیردهی ،بیشتر از چشم شون می افتیم جای اینکه محبوب تر بشیم

من و بچه ها اگه خونه نباشیم شوهرم خوشحال تره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احساس میکنم هرچی هم عشق میدیم ،هرچی جون می کنیم برای بارداری زایمان شیردهی ،بیشتر از چشم شون می افتی ...

گاهی وقتا حس میکنم بابام ماهارو دوست نداره

انقدر از جیب ما زده شد و جیب خواهرشو پر کرد که خدا میدونه

ما انقدر به خودمون سخت میگیریم و قناعت میکنیم یچزی برا خودمون بمونه میبره یواشکی و بخشیش علنی میده خواهرش

خواهرشم وضعش بد نیست و لاکچری زندگی میکنه

مطمئن باش پدرت تقاص پس خواهد داد. اگر شما راضی نباشند ی روزی زهرشان میشه

بارها پیش مامانم گله کردم و گفتم من ذره ای از حقمو به کسی نمیبخشم اونم دستش جایی بند نیست

من معتقدم بابام درامد داره و بخشی از درامدش مال خودشه هرجور دوست داره خرج کنه ولی درمقابل ما مسوله

وقتی منو داداشم لازممونه و حسرت خیلی چیزا رو داریم بره هی یواشکی پول بزنه؟

من خدا را شکر شاغل هستم. شوهرم بهم خرجی نمیده. ولی خرج خواهر و مادرشو میده. بن خریدشو از من قایم کرده بود تا خرج خانواده اش کنه. من به هیچ عنوان مخالف کمک به خانواده اش نیستم. و به هیچ عنوان هم حلال نمیکنم که از من بزنه تا سفره اونها رنگین تر بشه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
مطمئن باش پدرت تقاص پس خواهد داد. اگر شما راضی نباشند ی روزی زهرشان میشه

باورت میشه همون خواهر زاده ها به ما فخر میفروشن و سبک زندگی مارو مسخره میکنن؟

من خدا را شکر شاغل هستم. شوهرم بهم خرجی نمیده. ولی خرج خواهر و مادرشو میده. بن خریدشو از من قایم کرد ...

مامان من یبار اتفاقی رسید های انتقال وجهشو که قایم کرده بود دید ولی زود از دستش گرفت ولی مامانم دیده بودش دیگه

باورت میشه همون خواهر زاده ها به ما فخر میفروشن و سبک زندگی مارو مسخره میکنن؟

آره عزیزم. چون منم این داستان را با خواهر شوهر بیکارم دارم.43سالشه . هنوز از شوهر من طلبکار هست

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
سعی کن مستقل شی و پیشرفت کنی

اون پولایی که میتونست صرف رفاه بیشتر و آرامش ما باشه ازمون دریغ شد

مگه نمیگن نونی به خونه رواست به مسجد حرومه؟

بادها خودش داده بارها هم تیغش زدن

نمیدونم یه ادم چرا انقدر ساده است

آره عزیزم. چون منم این داستان را با خواهر شوهر بیکارم دارم.43سالشه . هنوز از شوهر من طلبکار هست

بابای من هیچ جورهههه کم نمیزاره از سوغاتی گرون بگیر تا بی دلیل بهشون پول دادن

عیدی من و خواهر زادش یکیه

کلی هم پول دانشگاه اونو داد بعدم پزشو به خودمون میده😑