2777
2789

یکیو یکطرفه دوست دارم

گفتم میزارم در بدترررین حالت ترم آخرم اون روزای آخر میرم بهش میگم

حالا ۳ ترم مونده تا ترم آخرم

زده به سرم از الان واسه اون موقع استخاره بگیرم که بگم یا نه

ولی هی میترسم بد بیاد

اه این چه وضعیه اخه☹️

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نکن

کاری نکردم الان

فقط میگم حسرتش به دلم نمونه

از طرفی نگران عواقب بعدشم

واسه همین گفتم استخاره بگیرم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استخاره برای آخرین مرحله است جایی که شما عقلانی فکر کردید با اشخاص دیگه‌ای مشورت کردید و...

خلاصه همه راه‌ها رو رفتید و نتیجه نگرفتید بعدا میتونید استخاره بگیرید

وگرنه استخاره در مرحله اول درست نیست و درست‌هم درنمیاد

استخاره برای آخرین مرحله است جایی که شما عقلانی فکر کردید با اشخاص دیگه‌ای مشورت کردید و...خلاصه همه ...

با کسی نمیتونم مشورت کنم

فقط با یکی صحبت کردم گفت نهایتا خواستی بگی بزار اون آخرا که دیگه هرچی ام شد طرف رو نبینی

لطفا اگه میخواید بگید هم اول همه جوانب رو بسنجید بعد تصمیم بگیرید

اول مطمئن بشید که احساستون واقعا عشقه چون به نظرم عشق واقعی و درست با شناخت به دست میاد

بعضی وقتا ما صرفا با دیدن ظاهر یه شخص یک‌سری احساسات رو تجربه میکنیم که ممکنه فقط از روی هیجان و... باشه و عشق نباشه

بعد اطمینان حاصل کنید که اون شخص لیاقت این کار شما رو داشته باشه و از همه نظر تایید شده باشه، لطفا هیجانی تصمیم نگیرید!

در مرحله آخر اگه از همه اینها مطمئن شدید و خواستید به ایشون درخواست بدید، به نظرم بهتره یک نفر دیگه رو واسطه کنید برای اینکار، چون اینطوری غرور شما هم حفظ میشه

لطفا اگه میخواید بگید هم اول همه جوانب رو بسنجید بعد تصمیم بگیریداول مطمئن بشید که احساستون واقعا عش ...

از کجا بفهمم عشقه؟ یا اون شخص لایقه؟

من یکساله وضعم داغونه

با کسی نمیتونم مشورت کنمفقط با یکی صحبت کردم گفت نهایتا خواستی بگی بزار اون آخرا که دیگه هرچی ام شد ...

با یه مشاور خوب و مطمئن مشورت کنید 

چون ایشون هم تجربه بالایی دارن هم میتونن خیلی خوب و عقلانی راهنماییتون کنن

من یه مشاور میشناسم که حتی خودشون واسطه میشن و میرن با اون آقا صحبت میکنن و نظرشون رو در رابطه با شما میپرسن

از کجا بفهمم عشقه؟ یا اون شخص لایقه؟من یکساله وضعم داغونه

چرا عاشق اون شخصی؟؟؟

این سوال رو از خودت بپرس!

اینکه میگن عشق دلیل نمیخواد به نظرم کاملاااا چرت و مسخره‌است چون تو عشقای بی‌دلیل امکان اینکه بعد از ازدواج تبدیل به نفرت بشن خیلیییی زیاده

برو طرف رو بشناس ببین اصلا چجور آدمیه

همونیه که میخوای(از نظر شخصیت و اخلاق) یا فقط صرفا جذب ظاهرش شدی

چرا عاشق اون شخصی؟؟؟این سوال رو از خودت بپرس!اینکه میگن عشق دلیل نمیخواد به نظرم کاملاااا چرت و مسخر ...

نمیدونم

کاراکترش شبیه خودمه یکم

ظاهرش معمولیه. برد پیت که نیست. ولی خب برای من دلنشینه

قشنگ انگار تایپ منه

حالاتش

علاقمندی هاش

مدل رفتاریش

آرومه برخلاف من

با اعتماد بنفسه

نمیدونمکاراکترش شبیه خودمه یکمظاهرش معمولیه. برد پیت که نیست. ولی خب برای من دلنشینهقشنگ انگار تایپ ...

نمیدونم ولی خیلیییی بیشتر فکر کن بعد تصمیم بگیر

خواستی بگی هم از طریق یه واسطه بگو خیلی بهتره به نظرم

نمیدونم ولی خیلیییی بیشتر فکر کن بعد تصمیم بگیرخواستی بگی هم از طریق یه واسطه بگو خیلی بهتره به نظرم

میخواستم روز آخر یه نامه بدم دستش و برم برای همیشه

یعنی حضوری نیبینمش دیگه . چون دانشگاهم تمومه و نمیبینمش