2777
2789
عنوان

چهار ماهه ازدواج کردیم همسرم کادو روز زن نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب باهاش صحبت کن بگو برات مهمه شده باشه حتی یه پیام تبریک یا شاخه گل باشه 

اصل کار یعنی ارزش نهادن به مقام مادر و همسر تو زندگی وگرنه طلا و خونه و ماشین و ...دادن مادیاته زن باید روحش ارضا بشه

ممنون از نصیحتت ولی خوب دل آدم می‌شکنه 🥺🥲

گلم بخدا شوهر منم پنج سال زنشم یکبارم کادو نداد فقط تبریک میگ بهم برام مهم نیست بخدا دیگ اینا رو باید مادرهاشون بهشون یاد میدادن ک ندادن گله نکن آموزش ندیدن اما امشب بهش بگو من خیلی خوشحال میشدم اگر از عشق زندگیم مرد زندگیم تبریک میشنیدم اینطوری بهش بگو نه با آه و گریه ک یاد بگیرخ

این موارد به خانواده و عادت خانوادگی برمیگرده

بعضی خانواده ها مثل شما از اول این مدلی بودین و نمیتونین غیر از این بپذیرین.

بعضی از خانواده ها هم اصلا این چیزا واسشون مهم نیست و عادت به هدیه ندارن 

قبل از ازدواج باید این تفاوت ها رو دید‌ . همون موقع حرف زد و یا خانم شرایط رو بپذیره یا آقا تغییر کنه.یا دیگه میبینن هیچکدوم کوتاه نمیان به عنوان مشکل ببینن و جدا شن.

تا دیگه بعد از ازدواج انقدر دعوا و ناراحتی و قهر و گریه و دلخوری سر هر مناسبتی پیش نیاد.

چرا همه این مسائل رو بعد از ازدواج میبینین؟