ordibeheshtiamm مدیر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 3287 عنوان جواب پیاممو نداد نگرانشم خیلی 🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 45 پست دیشب باهم کات کردیم کارش یه شهر دیگس۵۰۰کیلومتر دوره بعد دیشب بهم گفت که امروز ۶صب بلیط داره برگرده ساعت ۴بهش پیام دادم رسیدی ؟جواب ندادنگرانش شدم🥲چیکار کنم دیروز | 20:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مژه_دراز عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 2843 نمیدونم واقعا خودمونم نمیدونیم چندچندیم💔 کی کات کرد چرا کات کرد ت که انگار هنوز دوسشداری
وتـــین عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 65 نمیدونم واقعا خودمونم نمیدونیم چندچندیم💔 میتونم بپرسم علت کات کردنتون چی بوده ؟ ? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎
ordibeheshtiamm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 3287 کی کات کرد چرا کات کرد ت که انگار هنوز دوسشداری من گفتم کات ۴ساله باهمیم تا الان نتونست خواستگاری بیاد واقعا هم شرایطشو نداشتدیگه از این بلاتکلیفی خسته شدم بهش گفتم تا کی اینطور باشیم گفت منم مثل تو نمیدونم چون هر بار که خواستم بیام جلو یه مشکلی پیش اومده منم گفتم دیگه نمیتونم ادامه بدم
ordibeheshtiamm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 3287 میتونم بپرسم علت کات کردنتون چی بوده ؟ من گفتم کات ۴ساله باهمیم تا الان نتونست خواستگاری بیاد واقعا هم شرایطشو نداشتدیگه از این بلاتکلیفی خسته شدم بهش گفتم تا کی اینطور باشیم گفت منم مثل تو نمیدونم چون هر بار که خواستم بیام جلو یه مشکلی پیش اومده منم گفتم دیگه نمیتونم ادامه بدم
وتـــین عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 65 من گفتم کات ۴ساله باهمیم تا الان نتونست خواستگاری بیاد واقعا هم شرایطشو نداشتدیگه از این بلاتکلیفی خ ... آخی، خب حق داری واقعا. کاش پسره هم مشخص میکرد چقدر دیگه باید صبر کنی براش. حالا هم نگران نباش، ان شا الله حالش خوبه. ? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎
ordibeheshtiamm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 3287 آخی، خب حق داری واقعا. کاش پسره هم مشخص میکرد چقدر دیگه باید صبر کنی براش. حالا هم نگران نباش، ان شا ... 🥲💔
ordibeheshtiamm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 3287 آخی، خب حق داری واقعا. کاش پسره هم مشخص میکرد چقدر دیگه باید صبر کنی براش. حالا هم نگران نباش، ان شا ... میگفت کاش زمان دیگه ای باهم اشنا میشدیم که انقدر طول نمیکشید اون زمان من دبیرستانی بودم و اون ترم اول دانشگاه
مژه_دراز عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 2843 من گفتم کات ۴ساله باهمیم تا الان نتونست خواستگاری بیاد واقعا هم شرایطشو نداشتدیگه از این بلاتکلیفی خ ... وای اینجوری خیلی موقعیت بدیه ک نه میشه دل کند نه میشه موند امیدوارم زود همه چی به بهترین شکل ممکن درست بشه
ساکت۱۳۶۰ عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 9490 اومده خونه و داره با ننه محترم دل میده قلوه میگیره و هیچ کدوم ان لاین نشدنتو رو گذاشته تو خماری #جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
وتـــین عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 65 میگفت کاش زمان دیگه ای باهم اشنا میشدیم که انقدر طول نمیکشید اون زمان من دبیرستانی بودم و اون ترم او ... خب بهش بگو الان که کار از کار گذشته، دیگه چقدر برات صبر کنم ؟ اگه واقعا میخوادت اگرنه که دیگه الکیه ادامه دادن ماجرا . ? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎
ordibeheshtiamm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 3287 وای اینجوری خیلی موقعیت بدیه ک نه میشه دل کند نه میشه موند امیدوارم زود همه چی به بهترین شکل ممکن د ... خیلی سخته از ته دلم دوسش دارم اصلا نمیتونم یه ثانیه کسیو به جای اون تصور کنم
سحر7118 عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 930 نمیدونم واقعا خودمونم نمیدونیم چندچندیم💔 وقتی کات می کنین حتی یک ثانیه هم نباید پیگیرشون باشی
ordibeheshtiamm مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 3287 اومده خونه و داره با ننه محترم دل میده قلوه میگیره و هیچ کدوم ان لاین نشدنتو رو گذاشته تو خماری اره حتما😅💔