2777
2789
عنوان

تا حالا از خدا معجزه دیدین

114 بازدید | 17 پست

مثلا یه چیزی بخواین ازش و براتون معجزه کنه

در حدی که اشک شوق بریزین؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اره قبلا چند سالی هست ن واقعا

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:)~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگید چی بوده 😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ولا من ی آزمایش بارداری دادم اگه جوابش مثبت باشه یعنی معجزه 

چون شوهرم مشکل داره و دکتر گفته امکان نداره باردار بشی باید بری مرکز ناباروری برای ivf

با این شرایطم اگه باردار بشم یعنی خدا در حقم معجزه کرده 

ولی بازم ته دلم امیدی ندارم مگه من کیم که خدا بخواد برام معجزه کنه😅😭

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
ولا من ی آزمایش بارداری دادم اگه جوابش مثبت باشه یعنی معجزه چون شوهرم مشکل داره و دکتر گفته امکان ند ...

بله عزیزم برای شما معجزه نمیشه!:)

بخاطر چی؟ جمله ی اخرتون. مگه من کیم؟

خدا به اندازه ی باور هر کسی در کنارشه 

اگه باورتو نصبت به خدا زیاد کنی که هر چیزی ازش برمیاد و ایمان داشته باشی و به صلاحت باشه چرا که نه 

مورچه ی روی زمین رو خدا رها نمیکنه و به فکرشه چه برسه به شما

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!
بله عزیزم برای شما معجزه نمیشه!:)بخاطر چی؟ جمله ی اخرتون. مگه من کیم؟خدا به اندازه ی باور هر کسی در ...

اتفاقا زیاد به خدا اعتقاد دارم باورش دارم هرکسی به جای من بود حتی نمی رفت آزمایش بده 

وقتی میدونی باردار نمیشی ۳هفته هم عقب بندازی باز امیدی نداری

میگم شاید اون بنده ی خوبی  نباشم که خدا بخواد برام معجزه کنه 

نذر کردم اگه خدا در حقم معجزه کنه تا آخر عمر شکرگزارش باشم و تا جایی که میتونم به آدم های نیازمند کمک کنم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
اتفاقا زیاد به خدا اعتقاد دارم باورش دارم هرکسی به جای من بود حتی نمی رفت آزمایش بده وقتی میدونی بار ...

ان شااِلله خدا یه نی نیه خوشگل نصبت کنه عزیزم🥰🤍

من چند بار از شهدای گمنام حاجت گرفتم که خودم تعجب کردم دقیقا همونی شده که میخوام 

خیلی وقته نرفتم ولی هر مویقه که برم یادم باشه براای شما هم دعا میکنم🌸 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!