2777
2789
عنوان

نشانه های طلسم و سحر شدن چیه

72 بازدید | 7 پست

زیاد اعتقادی ندارم به طلسم

چون همیشه با خودم میگم کی بیکاره بره پول بده مارو طلسم کنن

شایدم دشمن داریم بیخبرم

طی یکسال گذشته بدترین اتفاقات برام افتاد

اوضاع خونمون آشفته شد

هروز دعوا و کتک کاری و شکستن وسایل

برادر بزرگم معتاد شد بعدش بیکار شد

برادر دیگمم خیلی عصبی شده...

خیلی قرآن میخونم ممکنه بازم طلسمی جیزی باشع؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

ممکنه چشم زخم باشه

خروس سیاه قربونی کنبن خیلی خوبع برای دفع بلا

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممکنه چشم زخم باشهخروس سیاه قربونی کنبن خیلی خوبع برای دفع بلا

حتما باید خروس سیاه باشه

گوشتش چیکار کنیم؟

بیشتر نگرانیمون معتاد شدن برادرمه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
حتما باید خروس سیاه باشهگوشتش چیکار کنیم؟بیشتر نگرانیمون معتاد شدن برادرمه

اره حتما بایذ سیاه باشه

ب نیازمنذا بدین کلن گوشتش خیرات کنبن

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

https://uupload.ir/view/seyed_hsn434_14030928_172444538_3mh9.mp4/

این کلیپ نمیدونم موثرهست برات یانع ولی ببینش

https://uupload.ir/view/seyed_hsn434_14030928_172444538_3mh9.mp4/این کلیپ نمیدونم موثرهست برات یانع ...

ممنون عزیزم