2777
2789
عنوان

دختره بهم گفت بعیده نمرت اینجوری شه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 31 پست
خب از همین ناراحتم که انتظار نداشته به خودشم گفتم مگه من چیم کمه شایدم حسودی میکردن نمیدونم

برات مهم نباشه عزیزم منم موقع مدرسه زیاد بهم نمیومد درسخون باشم اما همیشه جزءرتبه ها بودم اتفاقا اینجوری بهتره ک کسی باهات رقابت نمیکنه اعصابت اروم تره راحت میخونی

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب از همین ناراحتم که انتظار نداشته به خودشم گفتم مگه من چیم کمه شایدم حسودی میکردن نمیدونم

خودت داری میگی پارسال تو کلاس خوب نبوده بر اساس شناختش گفته حالا ناراحت مباش کم کم عادت می کنن

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

وایییی دخترررر اون موقعه مغزم هنگ کردهه بودد کاش بلدبودم میگفتممم😂مرسیی ازین به بعد کسی چیزی گف همی ...

عاخع خیلی حرصم میگیره نسبت به توهین منم تا نزنم لهشون نکنم کوتاه نمیام 😂😭

مگه توی دانشگاتون معدلتون خوب بشه اعلام میکنند؟

نه بابا😂اصطلاحن گفتم یه گروه داریم کل کلاس توشیم بعده هر ترم نمره هامونو میگیم بهم، استادا نیستن

مگه بقیه اینجوری نیستن؟؟ 

نه بابا😂اصطلاحن گفتم یه گروه داریم کل کلاس توشیم بعده هر ترم نمره هامونو میگیم بهم، استادا نیستنمگه ...

نه احتمالا ترم های اول هستی بعدش که میری ترم های بالا تر دیگه  بهم نمیگید چون میفهمی نباید بگی