2777
2789

منم بیخیال بابا

توی دلت بگو اینجوری بار اومده دست خودش نیست😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

شوهره من اومد بغلم کرد و تبریک گفت بدون هیچ کادو و چیزی گفت با اینکه من امروزو اصلا قبول ندارم اما روزت مبارک

(اعتقاداتشو از دست داده منظورش اینا ولادت حضرت زهرا رو به عنوان روز زن قبول ندارم😒)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا من تبریک گفته ولی کادو نداده قبوله بابا بیخیال توم روز مرد تبریک نگو

منم تبریک گفت جوابشو ندادم رفته بودم تو لاک 

بعد گیر داد چی دوست داری برات  بخرم 

باز جواب سربالا میدادم 

گفتم گل فروشی کنار دستت بود نکردی یه شاخه گل بخری 😕

زد به مسخره بازی خودم گلم گل به چه دردی میخوره 

شب چه شیرینی دوست داری بخرم و ....یا بیا بریم کادو بخریم یا پول می م خودت برو بخر .....گفتم خوب بریم یه چی با سلیقه ی خودم بخریم گفت دیره دیگه  کار دارم 😑 پولشو میدم فردا بریم بخریم ......گفت و گفت گفت تا طبق معمول با زبونش خرم کرد 🙄

عزیزم من تبریک میگم بتتت .. ایشالا سایه تون همیش بالاسر جگر گوشه هات باش 🌱

یک دنیا ممنون از محبتت عزیزم❤️

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
منم تبریک گفت جوابشو ندادم رفته بودم تو لاک بعد گیر داد چی دوست داری برات بخرم باز جواب سربالا میدا ...

همچی ناراحتم امشب داداشم برام شیرینی و کادو آورد ولی همسری که حتی براش ولنتاین گرفتم هیچی دید ناراحتم گفت. بیا ۱ میلیون بدم تو ول کنم نیستی هی 🫠

به من نگفته . اگر تا امشب نگه منم روز پدر رو نمی‌گم . اصلا هم به روش نمیارم که چرا تبریک‌نگفتی . بار ...

تا ۷ و نیم شب که اومد دلم خوش بود حتما حتی یه شاخه گل میاره ولی هیچی دید ناراحتم گقت بیت پول بدم وگرنه تک منک ول نمیکنی منم نخواستم ولی روز مردم هیچی نمیگم چون دوست هاش همه استوری گذاشتن کادو خریدن 😔

آقا بیخیال خوبه که نگفته توام روز مرد تبریک نگوحالا ما که بهمون تبریک گفتن و کادو گرفتن که تازه مجبو ...

حسمو درک نمیکنی عزیزم حس پوچی دارم حس اینکه ارزش یه شاخه گل نداشتم اونم سال اول خونه داری 🙂

بر باعث و باانی نامگذاری مناسبت ها لعنت خدا می‌دونه چند زن امروز از ته دل ناراحت شدن مردا هم که نفهم ...

اخ حرف دل منو زدی 

این روز به جا اینکه خانوما خوش حال باشن بیشتریا ناراحتن 

چرا چون خیلی از آقایون اصلا تو این فازا نیستن 

کاش یه روز برسه که این مناسبتا رو حذف کنن برای همه 

حسمو درک نمیکنی عزیزم حس پوچی دارم حس اینکه ارزش یه شاخه گل نداشتم اونم سال اول خونه داری 🙂

راسش اینا گفتم که ناراحت نشی عزیزم

ولی در واقع راس میگین بالاخره آدم انتظار داره از همسرش...متاسفم که بعضی از شوهرا درک نمیکنن...

همسره من مرده فوق العاده خشنیه ولی علی رقمِ این اخلاقش بازم هیچ مناسبتی رو از قلم نمیندازه و وظیفه ش میدونه