2777
2789

خیلییی زورم گرفته از حرفش واقعا موندم چطور شکایت کنم کجا برم ؟ چقد هزینه میبره؟

دیروز با رلم بیرون بودم بعد یهو دختره رو دیدم با مادرش

مادرش شروع کرد شر و ور گفتن که خجالت نمیکشی با پسر میری بیرون و فلان کجا میخاید برید میام میشینم کنارتون تا لحظه اخر ...منم برگشتم بهش گفتم به تو ربطی نداره راهتو بکش برو نیا بالا کافه

بعدم دختره اومد پیام میداد حرف میزد بم و کلی بهم فش داد و تهدید میکرد که میام همه کاراتو به خانوادت میگم چرا ایطور به مامانم گفتی

اخه من حرف بدی به مادرش نزدم تقصیر اون بود چرا اومده دخالت میکنه منم جوابشو دادم

بعدشم دختره انگار از من حسودیش میشه تا من پاسپورت درست کردم گفت منم درست میکنم میام باهات و رفت درست کرد تا گفتم با پسر تو بصره دوست شدم شروع کرد وای منم میخام رفت با یکی دوست شد کلا هر کار میکنم از حسادت همونو میکرد حالا من انروز استوری گذاشتم با رلم تو بصره اونم از حسادت اومد یه ویدو و عکس از خودش که برا چند ماه پیش رفته بود بوشهر استوری کرد بااینکه قبلا گذاشته بود همون استوریو چند ماه قبل😂😂😂

حالا دیشب باهاش تموم کردم شمارش بلاک و پاک کردم دختره نچسب

تازه یه پست تو اینستا دیدم که میگه بابت تهدید و ... میشه از طرف شکایت کرد هی با خودم میگم شکایت کنم ادبش کنم سر پیاماش یاد بگیره بمن فش نده و حرفا بد نزنه و بیخود تهدیر نکنه کلاااا ادبش کنن😟😒

الان اسکرین شات پیاماشو میزارم.

ببخشیددد برای بار دوم تاپیک میزارم چون تاپیک قبلی کسی نگفت چطوریه که ازش شکایت کنم کجا برم

چون اگر خانوادم بفهمن منو میکشن از یطرفی زورم گرفته که فکر میکنه زرنگه مثلا هر چی از دهنش دراومد گفت

دختره کیه

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکایت کنی بالاخره خانوادت میفهمن

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
وا خاکبرسرشون کنن عقده ایا ببین شکایت کنی ک خانوادت باز میفهن دوس پسر داری و عراق رفتی

واقعا؟ چطور میفهمن

یبار یه تاپیکی دیدم که دختره زده بود دوس پسرش تهدیدش کرده عکساش پخش کنه همه گفته بودن اگر شکایت کنه به کسی نمیگن