2777
2789

کسی که دوسش دارم 4ساله موندیم بپای هم 

من دیگه شده 35سالم اونم 40سالشه

امروز اینهمه توسل جستم به حضرت زهرا این همه نذر و نیاز واسطمون امشب پاشد رف خونشون خواهر برادراش جرف بزنه ک برن باباشو راضی کنن خواهر برادرشم گفتن نه

خدایا من نه پدر دارم نه مادر نه کس و کاری این پسر شده بود همه دلخوشی من چرا همینم از من میگیری

خدا تاوان چی رو دارم پس میدم

بسم نیست دیگه؟ 

اینهمه تنهایی زندگی کردن تو یه خونه فقط حق منه؟ 

چرا هیچی برام نزاشتی چرا چرا چرا

فقط آرزوی مرگ دارم

با دلای پاکتون برا مرگم دعا کنید

پدرم مرد مادرم مرد خواهرم مرد بدو بدو تلاش کردم گفتم درس بخونم کارمند بشم خوشبخت شم ولی انگار زندگی با تک تک خانواده ما سر لج داره خدایا نمیدونم تقاص چیو داریم پس میدیم ما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دوست داشته باشهبه کسی اهمیت نمی‌ده۴۰ سالشه، بچه نیست که خواهر و برادرش باید اجازه بدن

وقتی بگن نه بنظرت چیکار کنه فقط مگه دست همو بگیریم بریم ی محضر عقد کنیم همین

ک اونم میشه آبرو ریزی برای یک عمرمون

وقتی بگن نه بنظرت چیکار کنه فقط مگه دست همو بگیریم بریم ی محضر عقد کنیم همینک اونم میشه آبرو ریزی بر ...

چه آبرو ریزی ای؟

دوست داشتین! به کسی چه ربطی داره

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

از ته دل از خدا می خوام بهم برسید 

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.
خودش ذاتا آدم سر و زبون داری نیسبیشور حالا سر من ک لج میکنه ماه ب ماه حرف نمیزنه ولی سر اونا نه

اینجوری اگرم به هم برسید بعداً تو زندگی باهاش به مشکل میخوری نمیتونه حقشو بگیره 

اینجوری اگرم به هم برسید بعداً تو زندگی باهاش به مشکل میخوری نمیتونه حقشو بگیره

مشکلم اینه بشدت عاشق همیم

سنمون هم خیلی بالاس 

توان شکست عشقی تو این سن رو ندارم حقیقتش 

کی خودمو جمع کنم کی وارد رابطه جدید بشم کی ازدواج کنم کی بچه دار شم

مشکلم اینه بشدت عاشق همیمسنمون هم خیلی بالاس توان شکست عشقی تو این سن رو ندارم حقیقتش کی خودمو جمع ک ...

درکت میکنم باز خودت بهتر میشناسیش مطمعنی اون واقعن میخاد یا فقط دنبال سرگرمیه