2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی روز از نو روزی از نو 

سرکاری ک مجبورم برم ولی دلم اصلا به اون محل کار و آدمای سمی ش نیست هیچوقت 🥺🤧فعلا دارم تحمل میکنم تا عید ک عیدی سنوات اینامو بگیرم و بعدش از اون خراب شده بیام بیرون حالم خیلی بده😥

هیچی روز از نو روزی از نو سرکاری ک مجبورم برم ولی دلم اصلا به اون محل کار و آدمای سمی ش نیست هیچوقت ...

سعی کن زیاد به بد بودن این محل کار فکر نکنی و خودتو اذیت نکنی.

دوش گرفتم 

خومو ترگل ورگل کردم 

اصلاح کردم 

به هرکی قرار بود زنگ بزنم زنگ زدم (خاله و دختر خاله ها و مادر و مادرشوهرم و اینا) 

شب قبل براز کادو دادن و تبریک حضوری خونه مادرم ومادرشوهرم رفته بودم 

تا لنگ ظهرم خوابیدم 

همسرم از بیرون غذاگرفت 

انجمن اولیا مدرسه پسرم هم بود که همسرم رفت، چون من کوچولوم خواب بود و هوا سرد

الانم نمازمو خوندم و دراز کشیدم همسرم بره بیرون 

تا خونه رو تمیز کنم و امتحان فردا رو با پسرم کار کنم 

لایک نکن🚫🚫🚫
دندوناتو جوجو میخوره صورتت جوش میزنهشکمت چربی میبندهحالا بدو تا آب کنی اینا رو

دندونام ک خورده جوشم‌ک زدم شیکمم تپلی شده😂😂

آدما با رفتار حرف میزنن، دنبال کلمات نباشید.

بیدارشدم نهار عدسی گذاشتم کاهو شستم سالاد درست کردم یه کیک به مناسبت روز زن برای همکارم پختم(بنده خدا خیلی مهربونه و واقعا در حقمون مادری میکنه)نهار خوردم حاضر شدم اومدم سرکار.......روی کیک شمع گذاشتیمو و عکس انداختیم برای روز زن الانم سرکارم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....