2777
2789

سلام برهمگی روزتون مبارک  خوشگلا 😍به نیت  تک تکتون سوره کوثر میخونم هدیه به حضرت زهرا 

ان شاالله حاجت روابشین الهی آمین 

میشه ی صلوات واسه ظهور حضرت مهدی حضرت عشق  بفرستین 😍😍❤️🌹

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
چشم😍😍😍

آبجی نازم حاجت روابشین الهی آمین منم واست حاجت خوشگلت کوثرهدیه میدم به حضرت  زهرا😍😍😘

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ،الهی حاجت دلت برآورده بشه .یا مهدی ،یا حضرت زهرا 

التماس دعا خیلی آشفته و نگرانم ،خیلی بهم ریخته ام ،تو رو خدا برام دعا کن سه شنبه آندوسکوپی وکلونسکوپی دارم جوابش خوب باشه .خیلی محتاج دعام فراموشم نکن .تو رو خدا سر نمازت برام دعا کن ،اسمم مریم مامان آرمیتا ومحمد متین 

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.