2777
2789
عنوان

دختر همسایمون فرار کرده 😑🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 36 پست
برمیگردهفقط آبروی خانوادشو بردهفردا روزم هرکسی نمیگیرتش!

دقیقاااا 

پسره واقعا آدم خوبی نیست پدر و مادرش یه چی میدونستن ندادن 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشااله ولی مامان و باباش خوب بودن به پسره ندادن فرار کرد پسره یکم ... بود

بازم خانوادش مقصرن 

چرا باید یه دختر زیر ۱۸ سال درگیر شوهر باشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دقیقاااا پسره واقعا آدم خوبی نیست پدر و مادرش یه چی میدونستن ندادن

دختر کلاس دهمی که شوهر میخواد، عاقبتش مشخصه

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
یه پسر

او

واقعا بد شد 

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

کاری به اینا ندارم خرج میکرده درست برا منم خرج میکنن ولی چقدر فشار بهش وارد شده که حاضر له همچین کار ...

عزیزم پدر و مادرش به پسره ندادن فرار کرده پسره ... بوده  فقط آبروی خانواده اش رو برده

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

اشتباه کرده خونه هرچیه از گرگای بی سر و پای بیرون بهتره

صد البته

پدر و مادرش فقط به پسره ندادنش فرار کرده 

خوشبحالش

برا چی؟

چ اسکله

بزرگترین اشتباه زندگیش رو کرده 

پسره یه قرون نمی ارزه 

چقد بعضی دخترا احمقن

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

عزیزم پدر و مادرش به پسره ندادن فرار کرده پسره ... بوده فقط آبروی خانواده اش رو برده

این فرق میکنه… 

فقط ابروی خوانواده ش رو برد 

چی بگم والا انشالله همه چیز حل شه 

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

عقد میکنن هیچی بعدش میان دست بوس خانواده دختر

عمرا قبول کنن بیان 

پسره یه قرون نمی ارزه