2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو سایت ادم وحوا داداشششش اشتباه اومدی😐😐😐

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یه هفته اشتباه عضو شدی برادر من 

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خب مشکلتون چیه ؟ چرا ازدواج نکردید؟

دختری پیدا نکردم تنها باشه چقدر اینجا همه نیمه خالی لیوانو میبین انگار میخوام اینجا دنبال زن بگردم چه سو تفاهم زشتی مگه منطقیه فقط دنبال حاضر جوابی اونم اشتباه دور از جون بعضیا البته

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

دختری پیدا نکردم تنها باشه چقدر اینجا همه نیمه خالی لیوانو میبین انگار میخوام اینجا دنبال زن بگردم چ ...

متاسفانه رفتار یه سری آقایون نامناسب بوده ، باعث دید منفی نسبت به آقایون شده. البته در مورد بعضیاشونم کاملا درسته. امیدوارم به کسی که دنبالشید برسید