آدامس_خرسی_صورتی مدیر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 678 عنوان مشاور انگیزشی میخام😍😍❤️❓❓ | مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 23 پست کسی هست؟ به کوری چشم حسودا هنوز به اذن الله پایداریم..👑 دیروز | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 17619 من اصلا نمیدونم والا یه جلسه اگه فقط چت باشه شصت خوبه؟ ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
آدامس_خرسی_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 678 اگه چت باشه کمتر میگیرم و ساعات بیشتر وقت میزارممن مبلغ خاصی مد نظرم نیس نظر خودتون چقده؟ بله میخام چت باشهو زمان هم برام مهمه میخام که طولانی نشه در حد همین ۲۰ د تا نیم ساعتمنم اصلاا تو رنج قیمت مشاوره نیستم اگر میشه بپرسید یا خودتون تعین کنید خبرم بدید به کوری چشم حسودا هنوز به اذن الله پایداریم..👑
آدامس_خرسی_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 678 یه جلسه اگه فقط چت باشه شصت خوبه؟ بلع مشکلی نیست فقط شما دخترید دیگ؟ به کوری چشم حسودا هنوز به اذن الله پایداریم..👑
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 17619 بله میخام چت باشهو زمان هم برام مهمه میخام که طولانی نشه در حد همین ۲۰ د تا نیم ساعتمنم اصلاا تو رنج ... ۴۰ خوبه؟ منم اطلاع ندارم گلم ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 17619 بلع مشکلی نیست فقط شما دخترید دیگ؟ بله اگه میخواید ویس میدم ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
آدامس_خرسی_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 678 بله اگه میخواید ویس میدم باشه عزیزمآیدی میدید؟؟ به کوری چشم حسودا هنوز به اذن الله پایداریم..👑
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 17619 باشه عزیزمآیدی میدید؟؟ شمارمو در خواست دوستی بدید خصوصی بهتون میدم ولی لطفا به کسی ندید ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
آدامس_خرسی_صورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 678 شمارمو در خواست دوستی بدید خصوصی بهتون میدم ولی لطفا به کسی ندید نه عزیزم نمیدم خیالت راحت من خودم خیلی حساسم همون ایدی بدید که ان شاءالله سو تفاهم پیش نیاد به کوری چشم حسودا هنوز به اذن الله پایداریم..👑
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 17619 بلع مشکلی نیست فقط شما دخترید دیگ؟ @asmoon_abi ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...