2777
2789
عنوان

من منتظرم حکمتت رو ببینم خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 28 پست
خانواده شما خوبن ببین بعضی اتفاقاتت حکمتی داره بعدا متوجه میشیم شاید باهاش ازدواج میکردی بعدش خوشبخت ...

چی بگم

فقط این و میدونم خودشم میدونه هیچ کس بابای من نمیشع

زحمت کش و به فکر جوونای مردمه

حالا ببین به خاطر خوشبختی دخترش جونشم میداد ، و هر تلاشی برای اون میکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من درسم خوندمرشته خوبی هم قبول شدم ،دیگه نمیدونم چطور خوشحالش کنم🥺ولی فکر میکرد ما پرجمعیت و بدختیم ...

بیخیال خواهر 

شما نیمه دیگه لیوان رو ببین

خدا رو شاکر باش که خودشو بهت نشون داد با این بی معرفتیش

🧔اقا هستم
بیخیال خواهر شما نیمه دیگه لیوان رو ببینخدا رو شاکر باش که خودشو بهت نشون داد با این بی معرفتیش

دقیقا 

خبر شنیدم بعد از اردواجش یکی از اقوامشون تو زندگیش تفرقه انداخته بود ، زندگیش داشت نابود میشد 

ولی بازم من خوش حال نشدم ، ناراحت شدم براش

مگه من مثل اون بیشعورم

دقیقا خبر شنیدم بعد از اردواجش یکی از اقوامشون تو زندگیش تفرقه انداخته بود ، زندگیش داشت نابود میشد ...

افرین 

الان مشخص شد که ارزش شما رو نداره 

پس هر اتفاقی که بنظرت نا خوشایند اومد لزوما بد نیست

باااور کن برای منم اتفاقای اینچنینی اومده

🧔اقا هستم
افرین الان مشخص شد که ارزش شما رو نداره پس هر اتفاقی که بنظرت نا خوشایند اومد لزوما بد نیستباااور کن ...

میگن هیچ کاری از خدا بی حکمت نیس 

صبر میکنم ، چون صبر احترام به حکمت خداس

ولی نصیحت من به توی برادر

اگه میتونی دل دختری رو نشکون ، مثل این اقا نباش

من اذیت شدم و نفرینش نمیکنم چون حق انتخاب داشت و خانومش رو بعد ها بهش علاقه پیدا کرد

اما قلبم درد میکنه ،دردا

میگن هیچ کاری از خدا بی حکمت نیس صبر میکنم ، چون صبر احترام به حکمت خداسولی نصیحت من به توی برادراگه ...

باز هم افرین به این طرز فکر🙏🙏

نه خوااااهر، همون خدایی که شما میفرمایید یه همسر خوب بهم هدیه داده چرا قلبشو بشکونم ؟

تو مجردی چنتا ادم که بنظر میومداز همسرم بهتر باشن نصیب و قسمتم نشد اما ناشکری نکردم تا اینکه جواب گرفتم از خداوند بزرگ

شما هم بسپار بخدا و بزارش کنار از ذهنت 

شک نکن

شک نکن اگه با خلوص از خدا بخواهی و بسپاری بهش و زندگی عادیتو بکنی یه موقعیتای  خوبی برات پیدا میشه که نگو

وقتی شد ما رو هم دعا کن🤲

🧔اقا هستم
باز هم افرین به این طرز فکر🙏🙏نه خوااااهر، همون خدایی که شما میفرمایید یه همسر خوب بهم هدیه داده چر ...

خداروشکر

انشالله برای همیشه با خانومتون به خوشبختی زندگی کنین

من همه چی رو سپردم به خدا

واقن کاری از دستم برنمیاد جز اون

فراموش نمیشه برای همیشع تو ذهنم میمونه

کم رنگ تر شاید بشه

ولی بازم توکل به خدا و امیدوارم همه ی زوج ها درکنار هم خوشبخت باشن

رفته پی لیاقتش حسرت نداره ادم بی وفا

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

خداروشکرانشالله برای همیشه با خانومتون به خوشبختی زندگی کنینمن همه چی رو سپردم به خداواقن کاری از دس ...

افرین

برای کسی بد نخواه تا خدا برات بد نخواد

کسی هم که بد کرد در حقت نهایتش بسپارش به تک قاضی بزرگ و مقتدر 🤲

🧔اقا هستم
🥺🥺 چی بگم

این پسرایی که یکی واس پول بهشون جواب مثبت میده بدبختن تجربه نش‌ان داده

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com