2777
2789
عنوان

من منتظرم حکمتت رو ببینم خدا

216 بازدید | 28 پست

تا وقتی هیچی نداشت وصله ی ما بود ، ول کنه ما نبود

تا اینکه اول خدا بعد به وسیله ی پدرم به جایگاهی رسید ، رفت

مشخص بود اپشناش رفت بالا ، موقعیت پیدا کرد و رفت

قرار بود فقط یک سال به خاطر درسم منتطر بمونه ، تو این یکسال پدره من براش هر کاری کرد و به جایگاه بالا رسوندتش

چون فکر مسکرد صد درصد دوباره برمیگرده ، و اون رو به عنوان داماد ایندش میدونه

درسته اول خدا و تلاش های خودش بود ، اما به وسیله پدره من

بله با اون وصعیتش مشخص بود بهش دختر میدن ، اون موقع که چیزی نداشت میرفت خواستگاری ، ببینم دختر میدادن بهش یا نه

درسته شاید بعد از من از همسرش خوشش اومده باشه

چون قشنگه ، اونقدرا نیس ، ولی از منه بدبخت کم سن تره و بهتره

خوشبخت باشی ، ولی نمک نشناس ترین آدم زندگیم تو بودی

پدرمم ناراحته ولی به روی خودش نمیاره 

خدایا یه بخت خوبم نصیب من بکن ، من ادم بدی هستم شاید ، اما بابام که خوبه ، به همه که کمک هاش رسیده ، لاقل پدرمم رو خوشحال کن و یکی بهتر از اون نصیبم کن 🥺🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قسمتت نبوده. ولی چیزی که نوشتی قلبمو مچاله کرد 

ایکاش تا وقتی خواستگاری نکرده بود اصلا آدم حسابش نمی‌کردید 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
چیزی که مال تو باشه میمونهغصه نخور آدم لاشی همه جا هس

درسته 

مثلا مدهبی ، خدا و پیعمبر میشناسع

درسته قسمتش بوده ، ولی از یه طرف میگم خدا خوب میدونه ،خدا حواسش هست

خوده خدا از ذاتش خبر داشت ،و همچین کسی نصیب من و خانواده ی من نشده 

درسته مثلا مدهبی ، خدا و پیعمبر میشناسعدرسته قسمتش بوده ، ولی از یه طرف میگم خدا خوب میدونه ،خدا حوا ...

خانواده شما خوبن 

ببین بعضی اتفاقاتت حکمتی داره بعدا متوجه میشیم 

شاید باهاش ازدواج میکردی بعدش خوشبخت نمیشدی 

قسمتت نبوده. ولی چیزی که نوشتی قلبمو مچاله کرد ایکاش تا وقتی خواستگاری نکرده بود اصلا آدم حسابش نمی‌ ...

بله قسمت نبوده

ولی من بحثم یه چیزی دیگس 

نمک نشناس بودنش

البته همش قسمت نیس ، یه بخشیشم دست خودمونه ، خداست که ادما رو سر راه ما قرار میده و ما با عقل و اختیارمون یکی رو انتخاب میکنیم

قوی شومطمعن باش پدرت رو میتونی خوشحال کنی

من درسم خوندم

رشته خوبی هم قبول شدم ،دیگه نمیدونم چطور خوشحالش کنم🥺

ولی فکر میکرد ما پرجمعیت و بدختیم ، در حالی که از خواهرا و برادر من خبر نداشت که چیکاره هستن

رفت کم جمعیت گرفت