2777
2789

خیلی دوست دارم بگیرم خواستم ببینم چقدر‌میشه میتونم یا نه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگرفتم تا حالا ولی اول باید در نظر بگیری که چیا میخوای بدی چند نفر دعوت داری 

مثلا حلوا میخوای بدی باید حساب کنی برای تعداد نفراتت چقدر آرد روغن شکر و ‌‌‌....میبره یا مثلا میخوای لقمه نون پنیر بدی باید جدا جدا حساب کنی 

هر چند سمت ما وقتی یه نفر سفره میگیره بقیه هم که میان با خودشون یه چیزی میارن 

من چندماه پیش شله زرد و چایی با کیک و دوغ با گوشفیل و یه لقمه نون و پنیر و سبزی دادم برای 200تا مهمون حدود 11تومن شد ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ولی بنظرم روضه در حد چایی یه جوریه حتما کنارش چیزای دیگه بزار ، مثلا نون پنیر هزینش زیاد نیست یا کیک یزدی ، شکلاتای قیمت مناسب ...یا حلوا اگه تو ظرف های یک نفره سایز کوچیک بریزی یا تو نونای حلوا( نمیدونم اسمش چیه)😅 ارزون در میاد 

من چندماه پیش شله زرد و چایی با کیک و دوغ با گوشفیل و یه لقمه نون و پنیر و سبزی دادم برای 200تا مهمو ...

وای چه پر پیمون دادی قبول باشه منم زیاد دوست دارم بدم که نمیتونم 🤐😢🤧

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

انعام چقدر میشه هزینه اش ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وای چه پر پیمون دادی قبول باشه منم زیاد دوست دارم بدم که نمیتونم 🤐😢🤧

قبول حق 🌹💚 

من سفره حضرت رقیه داشتم دیگه زشت بود خلوت باشه ، تازه میخواستم میوه هم بگیرم دیگه همه گفتن نگیر ....شماهم نمیخواد زیاد خودتو اذیت کنی همون چایی با کیک و یه لقمه نون و پنیر و سبزی بده کافیه ...

من معمولا درست میکنم بیرون میدم

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خب ماشاءالله مهمان شما زیاد بوده ،

بله ولی حدود140نفراومدن ولی خب وسایل پذیرایی برای 250نفر اماده کرده بودم .