2777
2789

۵

روزه سمت چپ سینم تیرشدید میکشه ب پشتم میزنه و گردنوکتفوبازو

هرروز بدترمیشه

۳شبه نمیخوابم

الانم دیگه حتی نمیتونم برگردم ب پهلوی چپ یا روکمر بخوابم یا حالت نیمه درازکش بمونم

شدیدشدید درددارم مخصوصا باتنفس،خنده،سرفه دردبیشتر میپیچه تو سینم 

دوتا نوارقلب دادم گفتن نوارت خوبه

یکی دوتام آزمایش خون گرفتن گفتن مشکل قلبونشون میده اونم خوب اومد

درد امونموبریده

نمیدونم کاربری چندممه😂

معده ت مشکل نداره؟؟؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممکنه ریه باشه یا قلب عزیزم این باید حتما چک بشهکاش بری اورژانس اینقدر شدیده

خیلی شدیده عزیزم دردم

ریه هام برسی نشده

ممکنه ازقلب باشه آزمایش خون نشون نده ونوار؟

نمیدونم کاربری چندممه😂
خیلی شدیده عزیزم دردمریه هام برسی نشدهممکنه ازقلب باشه آزمایش خون نشون نده ونوار؟

احتمال داره ریه باشه

و در مورد قلب هم بله ممکنه آزمایش الان نتیجه اش با دیروز متفاوت باشه

برو اورژانس

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
فک نکنم

انقدر شدیده دردات و روز به روز بدتر میشه برو اورژانس گلم 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

انقدر شدیده دردات و روز به روز بدتر میشه برو اورژانس گلم

دیشب ازاین خیلی کمتربود رفتم ۳ساعت نگهداشتن،

یع نوارقلب،یه سونو برداشتن

آزمایش خون برای قلب 

فرستادن خونه

نمیدونم کاربری چندممه😂
دیشب ازاین خیلی کمتربود رفتم ۳ساعت نگهداشتن،یع نوارقلب،یه سونو برداشتنآزمایش خون برای قلب فرستادن خو ...

خب شدیدتر شده بازم برو گلم نمیشه بی تفاوت بود واقعا 

خواهش میکنم درد داری زنگ بزن ۱۱۵ و حالاتت رو بگو بعد برو اورژانس

حالاتمو میگم اورژانس میگه خطرناکه برو یا آمبولانس بفرستم 

رفتم ۳ساعت نگهداشتن،

یع نوارقلب،یه سونو برداشتن

آزمایش خون برای قلب 

فرستادن خونه

نمیدونم کاربری چندممه😂