سلام خانما این کیست تخمدان میتونه یهویی هم بوجود بیاد؟ من تا ۴ ماه پیش پریودم منظم بود ولی الان بهم ریخته و زیر شکمم هم ورم کرده میتونه علتش این باشه؟ البته هنوز مطمئن نیستم ک کیست دارم فقط شک کردم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اینها علائم کیست نیست روده ات ریخته به هم کیست هم البته میتونی یهویی پیش بیاد
ببخشید ولی اگر رحم ورم کنه خب؟ میشه همینطوری خود آدم تشخیص بده؟ چون زیر شکمم از بالای مثانه تا زیر شکمم ورم کرده🥲🥲🥲دسترسی به دکتر ندارم تا آخر هفتهها...
باردار نیستی ؟متاهلید؟ ممکنه اگر داروی خاصی استفاده کنید کیست بیارید و ممکنه به خاطر گاها سرماخوردگی یا ورزش های خاصی پریودی به هم بخوره ، اصولا تا ده روز جا به جا شدن میگن طبیعیه ... ولی برای اطمینان بیشتر برید پیش متخصص زنان.
نه باردار نیستم ....عقدم...عقب ننداختم بیشتر جلو نیفته پریودم🥲تو ماه آذر با فاصله ۱۸ روز دوباره پری ...
نه گلم اگر پریود شدی بار دار نیستی نگران نباش و اصولا بعد از عقد و اوایل ازدواج این به هم خوردگی تا یکی دوماه طبیعیه ولی بازم بهتر برید پیش دکتر تا مطمئن بشید مشکل جدی نباشه این صفت شدن زیر دل هم به خاطر انقباضات رحم هست نگران نباشید و آخر هفته برید دکتر ... امید وارم خوشبخت و عاقبت به خیر بشید.
چشم خیلی ممنونم ازت کلی دلم رو آروم کردی امیدوارم کلی اتفاقای قشنگ قشنگ برات بیقتععع 🥹🥹🥹❤️روزتم م ...
ممنونم از آرزوی قشنگی که برام کردی ، دعا کن این ماه باردار باشم و بیبی چکم مثبت بشه ... از دست این آمپولهای هاش ام جی و هاش سی جی و قرص های لعنتی نجات پیدا کنم.عید و روز شماهم مبارک بانو جان.