2777
2789

پسرم دهمه. میگه ده دقیقه اول جلسه ک اموزش نزاشت بریم چون موهامون ی دره بلند بود. بعد ک خواستن برگه ها بدن سه چهارنفر خندیدن. مراقبه پونزده دقیقه دیرتر کاغذا پخش کرد. میگه سر ساعت هم برگه ها رو جنعکردن . میگه سه نمره رو از دست دادم وقت نشد دوتا سوالو جواب بدم‌ . الان با خواهرش شروع کرد دعوا با هردو دعوا کردم‌. شروع کرد پسرم داد و بیداد و گریه اعصابش بخاطر جلسه خورد بود. 

خواستم به مشاورش پیام بدم چرا اینجور ادا در اوردن سر جلسه امتحان ترم. چه کنم بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری نمیشه کرد جز اینکه خودشون اعتراض بذارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

حق داشتن خب جلسه ی امتحانه زنگ تفریح که نیست، من بودم اونی که شلوغ کرده بودو ازش نمره کم میکردم

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐