catherine_the_great مدیر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 880 عنوان بیاید از ترس های زندگیتون بگید❌😁 | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 65 پست من خودم همیشه میترسیدم مثل مریم مقدس باردار شم و کسی باور نکنه که من باکره هستم و این معجزه خداست😭😭😂 حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده. دیروز | 19:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 2467 برعکس تومن خیلی دوس داشتم حامله شم 😂😂حتاازکتاب دعای مادربزرگم دعای حاملگی میخوندم براخودم😐 بوسه ی خداروی زخم های قلباتون
soloooman عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 5020 ترس از افتادن از این لبه ساختمان شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه میزد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه میکردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@
catherine_the_great مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 880 هیچی جز خدا از هیچ کس و هیچچیز ترسی ندارم چیزی واسه ازدست دادن ندارم چه مومن هستی عزیزم خیلی خوبه🫠 حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.
آغوش_شب_پناه_من_ عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 436 وای منم این فوبیا رو دارم 🥺🥺🥺🥺 قمه ای که بخوای باهاش منو تهدید کنی هنو ع هیچ کوره آهنگری بیرون نیومده . امضا ببر وحشی🐯🐅
آغوش_شب_پناه_من_ عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 436 ترس از افتادن از این لبه ساختمان یا خدا اینجا جا عکس گرفتنه نمیترسی قمه ای که بخوای باهاش منو تهدید کنی هنو ع هیچ کوره آهنگری بیرون نیومده . امضا ببر وحشی🐯🐅
12345678000 عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 1741 چه مومن هستی عزیزم خیلی خوبه🫠 نه اتفاقا مومننیستم فقط بدجوری سنگ شدم هیچی روم اثر نداره
catherine_the_great مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 880 وا ترس تو که با یه بررسی حل میشد میفهمیدن باکره ای دیگه این نامه هارو پس از کجا میگیرن؟😂 خب بچه بودم😂همش دعا میکردم که خدایا لطفا منو ازین راه امتحان نکن من نیمخوام مثل مریم مقدس باشم میترسم😂 حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.
catherine_the_great مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 880 شوهر بد و بی عرضه ای که بخواد مسئولیت های خودشو بندازه روی دوش زنش وییی خیلی ترسناکی خدایی از این همه میترسن حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.
المپیاد_ریاضی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 737 خب بچه بودم😂همش دعا میکردم که خدایا لطفا منو ازین راه امتحان نکن من نیمخوام مثل مریم مقدس باشم میتر ... 🤦🏻♀️😂😂😂
soloooman عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 5020 یا خدا اینجا جا عکس گرفتنه نمیترسی ترس که میترسم ولی گاهی اوقات اهنگ گوش میدم آخه این لبه مصالح کشی میکنم حوصلم که سر میره وسطاش با گوشی عکس میندازم شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه میزد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه میکردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@
catherine_the_great مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 880 بیماریالان چند مدل بیماری لاعلاج دارم و یکیش پیش رونده هست. ایشالا سلامتی نصیبتون شه عزیزم🥺 حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.
catherine_the_great مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 880 ترس که میترسم ولی گاهی اوقات اهنگ گوش میدم آخه این لبه مصالح کشی میکنم حوصلم که سر میره وسطاش با گوش ... تپش قلب گرفتممم حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.
catherine_the_great مدیر استارتر عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 880 برعکس تومن خیلی دوس داشتم حامله شم 😂😂حتاازکتاب دعای مادربزرگم دعای حاملگی میخوندم براخودم😐 وای خداروشکر دعاهات نگرفت😭😂 حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.
soloooman عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 5020 تپش قلب گرفتممم ببخشید ولی من هشت ساعت در روز اینجا کار میکنم ۱۳ ساله کارم همینه شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه میزد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه میکردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 2467 وای خداروشکر دعاهات نگرفت😭😂 😂😂😂 بوسه ی خداروی زخم های قلباتون