یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نگران نباش عدد من که خیلییی از تو بیشتر بود نمیدونی من و شوهرم چیییی کشیدیم تا جواب سلفری بیاد همش فکرای ناجور میومد به ذهنم انقدددد اعصاب خوردی کشیدیم تا جوابش اومد و همه چی خوب بود خداروشکر توهم خودتو الکی ناراحت نکن
از وقتی شنیدم آزمایش دادم یکسره تا الان دارم گریه میکنم
اشتباه میکنی منم تا جواب بیاد روزگارم زهر شده بود لامصب جوابشم دیر میاد توهم الکی اوقات خودتو تلخ نکن ان شاالله جوابش خوبه واسه اکثر کسایی که من شنیدم همه خوب بوده جوابش فقط همشون الکی دوسه هفتشونو زهر میکنن به خودشون
نگرا ن م نباش عدد ا ن تی ت نرماله ....منم ا ن تی م ۱.۲ بود وسلفری دادم خدا رو شکر مشکلی نبود
بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج..
بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج..