2777
2789
عنوان

خانومای شاغل از محیط کارتون راضی هستین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 28 پست
زیرآب زنی نداریم ولی خب تو‌مرکز ترک اعتیاد با بیماران عزیز مصرف کننده سروکار دارم

انشاالله خدا کمکتون کنه شغل سخت و بسیار با ارزشیه👌🏻👌🏻

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسیار راضی ام

شرکت خیلی بزرگیه ولی جوش اصلا مثل شرکتای بزرگ نیست که خیلی رسمی باشه

همه به هم کمک میکنن و تیمی کار میکنن 

توی تیم ما همکار آقا نیست ولی در کل روابط همکارا باهم خیلی خوبه 

اگر اینقد راضی نبودم از شرکتمون و کارم حاضر نبودم روزی چهارساعت فقط زمان رفت و برگشتم به شرکت باشه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

بازیگر تئاترم هم همکار اقا دارم هم خانم زیراب زنی و حسودی نیست زیاد مشکلات دیگس😂

مثلا چه مشکلاتی؟ میخوام بدونم که وقتی وارد محیط کار شدم امادگیشو داشته باشم😂

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بسیار راضی امشرکت خیلی بزرگیه ولی جوش اصلا مثل شرکتای بزرگ نیست که خیلی رسمی باشههمه به هم کمک میکنن ...

عه من شمارو میشناسم

چه عالی😍

مثلا چه مشکلاتی؟ میخوام بدونم که وقتی وارد محیط کار شدم امادگیشو داشته باشم😂

خب سینما و تئاتر همیشه فضاش مثبت و سالم نیست 

این وسط یه فسادایی هم توش هست 

بازم بستگی به خودت داره 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

وای من که چه ذوقی میکنم وقتی کسی میگه میشناسمت🙈🙈🙈

😍😍❤️❤️