2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوخی میکنی دیگه؟🥺🥺اینکارو کنی به هیچ‌وجه نمی بخشمت . بیا منو قانع کن که مشکلت اونقدر بزرگه که حل ن ...

سفارش دادم برام بیارن آبجی 

تاپیک زدم مشکلمم گفتن 

بقیم بهم گفتن ریدی آب قطعه ولی گفتن قرص برنج درد داره 

چون مطمئن ترین روشه همینو سفارش دادم 

پدر مادرم یه دختر مرده داشته باشن خیلی حالشون بهتره تا لجنی مثل منو 

سفارش دادم برام بیارن آبجی تاپیک زدم مشکلمم گفتن بقیم بهم گفتن ریدی آب قطعه ولی گفتن قرص برنج درد دا ...

سلام خواهر گلم 🌸

کسانی که خود......کشی کرده بودند و تجربه نزدیک به مرگ داشتند ...بعد عمر دوباره و بازگشت به دنیا ، 

همه از خود......کشی پشیمون بودند و حتی نمی خواستند اون لحظات براشون یادآوری بشه ....

میدونم الان ناراحتی ...اما بدون  که لحظات سخت زندگی پایدار نیستند و میگذرند 

بعد هر سختی آسونی ✨️

خواهر جانم 🌸

به خانوادت فکر کن ....میدونی درد از دست دادن بچه چقدر سخته ؟؟؟ 

هر خطایی و اشتباهی باشه پدر و مادرت میبخشن 

مطمئن باش ....

خواهرم یه لحظه هایی تو زندگی همه هست که آدم حس میکنه .‌..اون لحظه ها نمیگذرن ..‌.

اما میگذرن ......

سختی ها تموم میشن ...✨️

میدونم ناراحتی....اما بخاطر خودت لطفا لطفا....سعی کن فکر خود....کشی از ذهنت بیرون کنی

باشه خواهر ؟؟؟ قول بده ؟؟