2777
2789

نقاط تاریک روحتون پذیرفتین؟

یا سعی میکنین پوشش بدین دیگران متوجه نشن؟

تو جامعه خود واقعیتون هستید؟

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

خود واقعیمم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مطمئنا بعضی حسامونو پنهان میکنیم

هرکی بکه ن دروغ گفته

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بنظر من هرچقدرم آدم تلاش کنه شخصیت واقعیش از یه جا بالاخره بیرون میزنه

بهترین کار اینه که آدم بپذیره که کامل نیست و سعی کنه که با خودش همدلی بیشتری داشته باشه

کسی که خودش رو دوست داره و پذیرفته برای خود من خیلی قابل احترام تره از کسی که داره سعی میکنه خودش رو چیزی وانمود کنه که نیست 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

[QUOTE=365312435]والا من یه جوری پوشش دادم اگه یه رو یکه بفهمه اون آدم مظلوم مهربون گوگول پگور نیستم خودشونو میکشن😐 ...[/QUO

خودت راحتی اینجوری😂مهم خودتی اذیت نشی

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

قرار نیس همه‌ی نقاطه ضعفم رو برای بقیه بیان کنم پذیرفتنه یک ضعف با جار زدنه اون ضعف دو معقوله‌ی جداست.. بله خوده واقعیم رو میشناسم و پذیرفته‌م و روی نقاطه ضعف و قوتم کار میکنم تا نقاطه ضعفم رو برطرف کنم و صفاته خوب جایگزین کنم و نقاطه قوتم رو بهتر از قبل کنم و درکل ساختن و پرورشه شخصیت برای من مهمه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
ولی خیلی سخته

درسته

سرزنش کردن خودمون بخاطر تفاوتامون با بقیه راحت ترین کاره 

ولی آیا اثری داره؟ بجز اینکه وجود آدم پر از خشم نسبت به خودش میشه تاثیر دیگه ای نداره

باید آگاه باشیم به اینکه هیچ آدمی کامل نیست و ما هم مستثنی نیستیم 

من همیشه خود واقعیمم ولی جدیدا تمام نقاط تایک وجودمو هم پذیرفتم

برام سواله چرا تو این سایت با اینکه کسی ن میشناسه همو ن میبینه خیلیها خود واقعیشون نیستن اونا تو زندگی واقعی چجورین

بنظر من هرچقدرم آدم تلاش کنه شخصیت واقعیش از یه جا بالاخره بیرون میزنهبهترین کار اینه که آدم بپذیره ...

دقیقا بنظرم نقاب زیادی رو صورت نمیمونه یه جایی شخصیت اصلیت میزنه بیرون

مقصر آدم ها نیستن مقصر جامعه الانه ک از ما یک انسان کامل و بی نقص میخاد

قرار نیس همه‌ی نقاطه ضعفم رو برای بقیه بیان کنم پذیرفتنه یک ضعف با جار زدنه اون ضعف دو معقوله‌ی جداس ...

ن منظورم با توجه به اینکه نقاط ضعف دارید بازم اعتماد به نفس دارین؟

دقیقا بنظرم نقاب زیادی رو صورت نمیمونه یه جایی شخصیت اصلیت میزنه بیرونمقصر آدم ها نیستن مقصر جامعه ا ...

دقیقا

همه سعی میکنن خودشون رو یه آدم کامل نشون بدن

سوشال مدیا مخصوصا خیلی رو این قضیه مانور میده و بساط مقایسه رو بوجود میاره 

آدما این روزا خیلی کمتر با خودشون مهربون و همدلن و توقعات فضایی از خودشون دارن 

در صورتی که هرکسی اگر خودش رو همونجوری که هست دوست داشته باشه و روی نقاط قوتش تمرکز کنه حال جامعمون هم خیلی بهتر میشه