2777
2789

لطفا اگر میدونین حتی یکم اطلاع دارین کمک کنین و اگر بدتون میاد نخونین

روی مدفوعم دونه های قرمز بود بعد که با آب شستم دست زدم سفت سفت بود به نظرتون خونه؟

یه دفعه دیگه هم بود دیگه دقت نکردم سفته یا نه فقط با آب شسته نمی شد اینم بگم برای مدفوع زور زدم با اینکه خیلیم نرم بود رنگشم یکم روشن بود انگار

بعد اینکه چند وقت بود یبوست بودم پریودم بودم چند قطره خون رو مدفوعم چکید ولی دیگه تکرار نشد فکر کردم برای پریودمه اینجام پرسیدم دوستان راهنمایی کردن گفتن اگر تکرار شد نگران کننده هست که دیگه قطره خون نبود گفتم لابد مال پریودیم بوده چکیده

الان این دون دونا خون بوده؟

و اینکه خون با اب شسته میشه یا نه؟

و به نظرتون اون خونم مال پریودی بوده؟

دستشوییت سفت بوده یکم زخم کرده مجرای مدفوعو چیز خاصی نیست زخمش سریع خوب میشه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
دستشوییت سفت بوده یکم زخم کرده مجرای مدفوعو چیز خاصی نیست زخمش سریع خوب میشه

آخه الان دیگه اصلا سفت نبود و زخم نکرد

و اون دون دونا خیلی سفت بود حس کردم خون احتمالا انقد سفت نیست

به نظر شما خون بوده یا باقی مونده مواد غذایی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه الان دیگه اصلا سفت نبود و زخم نکردو اون دون دونا خیلی سفت بود حس کردم خون احتمالا انقد سفت نیستب ...

اگه رقیق بوده خونه. شایدم اناری زرشکی چیزی بوده. خودم از حرفام داره حالم بد میشه 😂😂

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اگه رقیق بوده خونه. شایدم اناری زرشکی چیزی بوده. خودم از حرفام داره حالم بد میشه 😂😂

آخه رقیقو که نمیشه فشار داد عین سنگ بود

یه چیز جامد بود

خون مایع هست دیگه ممکنه به شکل جامد درآد؟😂

ببخشید🤦🏻‍♀️😂😂😂