مرحممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 1005 عنوان کیا شکست عشقی خوردن ولی الان قوی و مستقل ب فکر پیشرفتم منم یاری کنین 39 بازدید | 4 پست چطوری اصلاااااا بهش فکر نکنم بی تفاوت باشم نامزدمه بهم محل نمیزاره....... من خیلی پیگیر و حساسم. روز دوسش دارم ولی عهد بستم پارو قلبم بزارم بخدا از همه چی عقب موندم درس و.... خستم 🥺🥺یا اگ راهشو بلدین بگین چطوری عاشقش کنم مثل قبل شه اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی دیروز | 18:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 5306 نامزد یا دوست پسر به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
shoooookranehhhhh عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 8181 دوست پسر من به خاطر کاراش وقت برام نذاش منم سیکش کردم🫠و هیچی مهمتر از پیشرفت خودم نیست لطفا لایک نکنید💚
مرحممم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 1005 نامزد یا دوست پسر عقدی اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 5306 عقدی خب ببین علتش چیه محلت نمیذارهنباید اینجوری باشه کازدواجتون سنتی بود یا همو دوست داشتید به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️