2777
2789

مشکل خودمم از بچگی مشکل خودم بودم هرچی هم سرم اومده یا قسمتم بوده یا از بی عقلی خودم دیگه باید خودم پا میشدم یه راه حلی چیزی پیدا میکردم

ولی خستم نمیدونم چرا باز عقب میکشم یه بار دیگه عقب بکشم زندگیم نابود میشه فقط یه بار دیگه ولی چرا پا نمیشم چرا به خودم نمیام😭🤦🏻‍♀️

:)خیلی بی رحمنولی باشه یه بار دیگه پا میشم شاید شد

میشه میشه بخدا میشه مگه چیت کمه چرا بقیه بتونن؟؟؟؟؟؟؟ چرا اونا آره؟ چرا تو نههههه؟ 😡 

فک میکنی همه به راهشون و کاری که انجام میدن مطمئنن برنامه هاشون هیچ نقصی نداره؟ تو شروع کن من هرروز توی برنامه ریزیم شکست می خورم اما برا فردام یه جدیدشو می نویسم، ایست نمیکنم، انقد ضربه میزنم تا باز شه، من از روز قبلم بهتر میشم، شاید در کوتاه مدت مثلا یک هفته نفهمم چقدر تغییر کردم، اما من تلاشمو میکنم هرروز هرروز، اگر برم توی هپروت یک ساعت بگزره، ناامید نمیشم میگم ایرادی نداره عزیزم هنوز دیر نشده، دوباره شروع میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه میشه بخدا میشه مگه چیت کمه چرا بقیه بتونن؟؟؟؟؟؟؟ چرا اونا آره؟ چرا تو نههههه؟ 😡 فک میکنی همه ب ...

نمیدونم باشه باز شروع میکنم ایندفعه با صبر و حوصله:)شاید شد شاید خدا خواستش برام شاید خدا دلش برام سوخت:)با اینکه کلی گناه کردم ولی کاش دلش به حالم رحم بیاد