2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم یه دستی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 44 پست
نمیدونم چرا اینجوری کرد منو شوهرمم سر این موضوع قهریم میگه بهت اعتماد ندارم بهت گفتم نرقص تو گوش ندا ...

کلا بعضی مادرا اینطورن. بهش میگن دو رو بودن یا دو به هم زدن که باعث این دعواها میشه

🤍.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جات بودم زنگ میزدم میشستمش

البته قبلش بپرس ببین واقعا اینو گفته یا ن

چون ممکنه شوهرت عمدا این حرفو زده باشه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
الان منو شوهرم قهریم نمیدونم چیکار کنم برم خونه مامانم اخه خیلی بد دعوا کرد سر چیزی که شنیده فقط

نه نرو

فقط فردا زنگ بزن بهش بگو مادر جون رسید به دستت اگه گفت چی بگو مدال افتخار دو بهم زنی

عادیه قربونت برم مادرشوهر من زندگی پسرش و منو با خاک یکسان کرد نشست جای من عین یه هوو

الان منو شوهرم قهریم نمیدونم چیکار کنم برم خونه مامانم اخه خیلی بد دعوا کرد سر چیزی که شنیده فقط

عادیه قربونت برم مادرشوهر من زندگی پسرش و منو با خاک یکسان کرد نشست جای من عین یه هوو

میدونم متاسفانه مامان منم دچار این شده و مامان بزرگم ول کن نیست

نمیدونم چرا دنبال به هم زدم زندگی تا دو نفرن اونم بچشون

🤍.

نرو بمون شاهد بیار وسط خودتو ثابت کن بعد اون زنیکه رو( دلم میخواد فوش بدم) بچزون 

بری سوخت دادی