2777
2789
عنوان

ببینید برای جاریش چی خریده😐🫠❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6614 بازدید | 591 پست
بچه ها اگه صفحمو میخواین درخواست بدین بهم میفزستم البته اگه کارام خوشتون اومد🥹

این یدونه چند

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشون هم نی نی یارو تگ کرده بود😁

کسب و کارت پر از روزی حلال و دل خوش و سلامتی❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من جاری نیستم ولی چقدر کیف کردم🥹

ما کلا اینجوری هستیم تو اسباب کشی تو مهمونی ها میریم بهم کمک می کنیم کسی جایی بره بچه های همدیگه رو نگه میداریم 😊😊

ان شاالله که یه روز بیاد کسی تو نی نی سایت از دست خانواده ی شوهر ناراضی نباشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بچه ها اگه صفحمو میخواین درخواست بدین بهم میفزستم البته اگه کارام خوشتون اومد🥹

به منم بفرست

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔